Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Bureaumappen

Bureaumappen

Andere benamingen: Enveloptassen, Opbergmappen, Pocketmap

Bureaumappen bestellen

Opbergmappen nodig? In het assortiment bureaumappen van DiscountOffice.nl vindt u wat u zoekt! Een opbergmap, een pocketmap, een insteekmap of een offertemap, alle bureaumappen bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.
De bureaumappen zijn ideaal voor het opbergen van documenten die niet geperforeerd mogen worden.
De meeste opbergmappen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Hierdoor worden ze snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw favoriete mappen worden meestal de volgende werkdag al geleverd.

Verschillende opbergmappen voor uw werkplek

Bureaumappen zijn te bestellen in veel verschillende uitvoeringen. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, zowel voor de werkplek als op kantoor. Door uw losse documenten te verzamelen in een bureaumap creëert u een overzichtelijke werkplek. De stevige materialen waarvan bureaumappen zijn gemaakt zorgen ervoor dat de inhoud goed beschermd en kreukvrij blijft.
Ook kunt u eenvoudig een overzichtelijk opbergsysteem maken door gebruik te maken van bureaumappen in verschillende kleuren.
De bureaumappen zijn ook geschikt als binnenmap of inlegmap in een hangmappensysteem.
Het ruime assortiment bureaumappen van DiscountOffice.nl bestaat onder meer uit insteekmappen en pocketmappen.

Insteekmap bestellen?

DiscountOffice.nl levert insteekmappen van Jalema, die u online kunt bestellen tegen een scherpe prijs. De Jalema Secolor insteekmap is aan de voorzijde als driehoek uitgevoerd, waardoor meteen zichtbaar is welke documenten in de map zitten. De Jalema Secolor insteekmap in A4 formaat is te bestellen in verschillende kleuren zoals rood, geel, blauw, grijs en groen.

Pocketmap nodig?

Een pocketmap is aan drie zijden omsloten, met een stofklep aan de bovenkant. Hierdoor blijft de inhoud volledig bedekt en goed beschermd. De pocketmappen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn vervaardigd van chloorvrij en zuurvrij Colorkraft karton in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit A4 pocketmappen of pocketmappen in folio formaat.

Hoogwaardige bureaumappen in de aanbieding

Naast Jalema insteekmappen vindt u ook andere topmerken bureaumappen die u met korting kunt bestellen bij DiscountOffice.nl. Zoals de Iderama en Forever pocketmappen van Exacompta.
Heeft u veel bureaumappen nodig? De bureaumappen worden vaak aangeboden in aantrekkelijke voordeelverpakkingen van 50 stuks. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere exemplaren nog voordeliger uit bent.