Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Mappen

Mappen

Mappen kopen

Bent u op zoek naar een geschikte map voor uw documenten? Bij DiscountOffice.nl vindt u allerlei soorten mappen zoals dossiermappen, hechtmappen, showalbums, stofklepmappen, vouwmappen en nog zoveel meer! De mappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, capaciteit en functies. De mappen worden bij DiscountOffice.nl tegen lage prijzen aangeboden en zijn veelal uit voorraad leverbaar, waardoor een snelle levering mogelijk wordt gemaakt.

Verschillende soorten mappen bestellen

Ziet u door de bomen het bos niet meer met al die verschillende mappen? Bij DiscountOffice.nl worden de mappen overzichtelijk onderverdeeld in categorieën zodat u makkelijker de geschikte map vindt. Vanuit deze categorieën kunt u verder filteren met de eigenschappen in de linker kolom. Hieronder vindt u een overzicht van een deel van het assortiment:

Dossiermappen en stofklepmappen:

Een dossiermap is ideaal voor het snel en netjes opbergen van documenten die regelmatig nodig heeft. De dossiermappen zijn gemaakt van stevig karton waardoor de inhoud goed beschermd en kreukvrij bewaard blijft. Bij een stofklepmap, ook wel een dossiermap met 3 kleppen genoemd, zitten de documenten aan alle zijden ingesloten in de map. Hierdoor is de inhoud goed beschermd tegen vuil van buitenaf.

Elastoboxen en Elastomappen:

Een elastobox of elastomap is ideaal voor het veilig opbergen en bewaren van rapporten, documenten en tijdschriften. De elastobox en elastomap zijn standaard voorzien van een elastieksluiting, vandaar de naam elasto-box/map.

Hechtmappen:

Een hechtmap is een mapje bedoeld voor kleine dossiers van losse papieren, waarin een snelhechtersysteem is verwerkt om de papieren bij elkaar te houden. Binnen het uitgebreide assortiment hechtmappen kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten.

Showalbums:

Een showalbum is perfect voor het showen en presenteren van informatie en wordt ook wel een presentatiealbum genoemd. Een showalbum bestaat uit een harde of zachte kaft met daarin transparante insteekhoezen (showtassen) waar de documenten eenvoudig ingestoken worden.

Sorteermappen:

Sorteermappen zijn uitermate geschikt voor het gestructureerd opbergen van documenten zoals orderbonnen, werkbonnen of productinformatie. Sorteermappen worden ook wel harmonicamappen of vakkenmappen genoemd vanwege de vakkenindeling.

Vouwmappen:

Vouwmappen worden gebruikt voor het archiveren van documenten in hangmappen. Een vouwmap heeft vaak een ongelijke zijde. De ‘binnenmap’ is ook een vouwmap maar dan met een gelijke zijde. De mappen zijn te bestellen in A4 en Folio formaat.