Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verzend-enveloppen

Verzend-enveloppen

Verwante categorie: Luchtkussen-enveloppen

Verzendenveloppen bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de verzendenveloppen die u zoekt. De meeste verzendenveloppen uit het uitgebreide assortiment van DiscountOffice.nl zijn uit voorraad leverbaar, dat betekent vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al geleverd. De verzendenveloppen zijn zeer scherp geprijsd, bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus heeft u grote aantallen verzendenveloppen nodig dan bent u bij DiscountOffice.nl nog voordeliger uit.

Voordelen verzendenveloppen

Verzendenveloppen worden gebruikt om uw breekbare en of kwetsbare producten veilig te versturen. Ideaal om een CD of DVD via de post te versturen. Verzend-enveloppen zijn uitgevoerd met golfkarton of schuim aan de binnenkant van de envelop. Dit beschermt uw belangrijke documenten of producten optimaal tijdens het transport ten opzichte van de standaard papieren enveloppen. Verzendenveloppen worden veel gebruikt door webshops voor het versturen van bestellingen, voor het versturen van catalogi en andere kleinere artikelen of onderdelen.
De verzendenveloppen zijn gemaakt van stevige hoogwaardige materialen voor een perfecte bescherming, maar zijn toch zeer compact en licht, zodat de kosten voor het verzenden laag blijven.

Ruim assortiment verzendenveloppen

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verzendenveloppen in verschillende maten en uitvoeringen. Welk formaat verzendenvelop u ook zoekt, u bestelt de voordelige verzendenveloppen eenvoudig online bij DiscountOffice.nl.
Het ruime assortiment verzendenveloppen bestaat uit stevige enveloppen die gemaakt zijn van karton, foamkraft (met een binnenkant van schuim) of Tyvek. Dit lichtgewicht materiaal is bestand tegen doorboren, scheuren, vocht, oliën, vetten en chemicaliën. Met een stevige verzendenvelop bent u ervan verzekerd dat de artikelen die u met zorg en aandacht heeft gemaakt onbeschadigd bij de ontvanger aankomen.
Heeft u nog meer bescherming nodig? Voor een optimale bescherming kunt u bij DiscountOffice.nl ook verschillende uitvoeringen luchtkussen enveloppen bestellen.

Verschillende afmetingen verzendenveloppen

DiscountOffice.nl levert voordelige verzendenveloppen in alle standaard formaten uit voorraad. Voor kleine of voor grote verzendenveloppen bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Welk formaat voor u het meest geschikt is hangt uiteraard af van hetgeen u wilt verzenden. Voor elke toepassing biedt DiscountOffice.nl de perfecte verzendenveloppen.