Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Verpakken en verzenden

Verpakken en verzenden

Verpakken en verzenden

Voor alles wat er nodig is om uw producten te verpakken en te verzenden bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. In dit assortiment vindt u alle soorten verpakkingsmaterialen en apparaten die nodig zijn om uw producten te kunnen verzenden. Denk aan verzenddozen, wikkelfolie, verpakkingstapes, weegschalen, snijapparaten, vouwmachines en meer.
Alle verpakkingsmaterialen en verzendmiddelen bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Het enorme aanbod is onderverdeeld in verschillende productgroepen waarbinnen u snel uw zoekopdracht kunt verfijnen met behulp van de handige trefwoorden. Zo weet u zeker dat u via DiscountOffice.nl snel hetgeen vindt dat u nodig heeft.
Uw bestelling is eenvoudig in een paar klikken geplaatst. De betaling vindt altijd veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instelling biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u direct aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het grootste deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent meestal vandaag besteld is de volgende werkdag al geleverd.

Optimale bescherming van producten

Een goede verpakking van uw met zorg geproduceerde producten zorgt voor tevreden klanten! Door uw pakketten zorgvuldig te verpakken met de juiste verpakkingsmaterialen komen de artikelen in goede conditie aan bij de ontvanger. Hierdoor voorkomt u veel ellende: minder klachten en minder retourmeldingen.
Bij DiscountOffice.nl vindt u stevige verzenddozen in alle afmetingen, zowel in dubbelgolf als enkelgolf. Ook kunt u bij ons voordelig verpakkingstape, opvulmateriaal, wikkelfolie, kraftpapier, schuimfolie en meer bestellen.
Een goede verpakking is niet alleen functioneel, een mooie en verzorgde verpakking draagt ook bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Ontdek ook ons uitgebreide assortiment inpakpapier, geschenkzakken, flessendozen, gripseal zakjes en meer.

Efficiënt verpakken in elk magazijn

Wanneer er veel pakketten te verzenden zijn is het prettig als er snel en efficiënt gewerkt kan worden. DiscountOffice.nl levert diverse apparaten, machines en systemen die de verpakkingswerkzaamheden gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld snijapparaten, frankeermachines, omsnoeringssystemen, verpakkingsmachines en meer.

Bespaar op de inkoop van al uw bedrijfsbenodigdheden

Naast een ruim aanbod verpakkingsmateriaal en verzendmiddelen biedt DiscountOffice.nl ook een ruim aanbod kantoorartikelen, facilitaire artikelen, papierwaren, catering artikelen en meer.
Niet voor niets is “Onder de streep de voordeligste!” het motto van DiscountOffice.nl. Gemiddeld bent u nergens voordeliger uit. Door onze jarenlange ervaring in de handel van kwaliteits-kantoorartikelen hebben we een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare fabrikanten, importeurs en groothandels. U kunt kiezen uit een breed assortiment bedrijfsbenodigdheden dat u gemakkelijk op één centrale plek kunt bestellen.
Bovendien kunt u als zakelijke klant op rekening bestellen. Naast onze scherpe prijzen, ruime keuze en snelle levertijden vormt dit nog een belangrijk voordeel om voor DiscountOffice.nl te kiezen.