Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

CPU-houder

CPU-houder

Andere benamingen: CPU Behuizing, Bureau Gondel, Computerhouder

CPU houder kopen

CPU houders zijn er in veel soorten en maten zoals CPU houders op wielen, voor onder het bureaublad, universeel of speciaal voor thin clients. Bij DiscountOffice.nl is het gevarieerde aanbod scherp geprijsd en worden de computerhouders razendsnel geleverd.

Wat zijn de voordelen van een ergonomische CPU houder?

Met een CPU-houder hangt de computer onder het bureau waardoor er meer bewegingsvrijheid is. Het is een ergonomische oplossing, die niet alleen ruimtebesparend is maar ook een opgeruimde werkplek realiseert. De CPU houder is eenvoudig aan de onderkant van het tafelblad te bevestigen. Dit is zeer handig voor in hoogte verstelbare bureaus.

Breed assortiment CPU houders

Bij DiscountOffice.nl kunt u alle producten kopen om voordelig uw kantoor of werkplek ergonomisch in te richten. Ook voor de beste CPU houders bent u bij ons aan het juiste adres. Het uitgebreide aanbod bevat zowel verticale als horizontale bureau gondels. Daarnaast zijn er cpu houders in de kleuren wit, zwart, zilver en grijs.

CPU-houder met slot

Bent u op zoek naar een diefstalwerende CPU houder? Dan is een CPU houder met slot een goede oplossing. Het afsluitbare mechanisme verzekert dat de computer niet kan worden verwijderd. Wanneer de beugel op slot zit dan kun u de CPU niet uit de houder krijgen.

CPU houders met korting

Bij DiscountOffice.nl zijn de CPU houders voordelig te bestellen. Daarnaast bevat het brede assortiment CPU houders in veel soorten zoals horizontale CPU houders voor onder het bureaublad, CPU houders op wielen, speciale CPU houders voor thin clients en meer. CPU houders zijn ideaal voor zit sta bureaus. Met een CPU houder houdt u ook meer ruimte over op uw bureau en kunt u extra ergonomisch werken. De computerhouders zijn zowel geschikt voor uw thuiswerkplek als op kantoor.

De CPU houders zijn altijd voordelig geprijsd bij DiscountOffice.nl. Grootgebruikers kunnen meer korting ontvangen door groot in te kopen. Bij een afname van meerdere stuks, ontvangt u steeds meer korting. Deze kortingen kunt u vinden bij de staffelprijzen op de productpagina. Daarnaast kunt u ook een prijsopgave aanvragen. Wij kijken dan naar de meest scherpe prijs die we op dat moment kunnen bieden.