Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ergonomische producten

Ergonomische producten

Ergonomische producten bestellen.

Voorkom fysieke klachten tijdens uw werk door gebruik te maken van ergonomische producten. De ergonomische producten zorgen voor verlichting in spieren en gewrichten en creëren een optimale werkhouding. Van voetensteun tot ergonomische muis en van polssteun tot monitorarm, u vindt het allemaal in het assortiment van DiscountOffice.nl. Een slimme werkgever ziet de voordelen van ergonomie en zorgt voor ergonomische producten voor de werknemers. Geen luxe of een extraatje, maar een wezenlijk verschil maken in het werkplezier.

Waarom ergonomisch werken?

Ergonomisch werken houdt in dat u de juiste werkhouding aanneemt en dat er voldoende mentale en fysieke pauzes worden ingepland. Wanneer er meer dan 2 uur per dag achter een beeldscherm wordt gewerkt, is een ergonomische werkplek gewenst en dient u elk uur te gaan staan of lopen. Door ergonomisch te werken zorgt u voor de gezondheid van de werknemers en dit leidt tot minder fouten en ziekteverzuim. Voorkomen is beter dan genezen en daarmee ook minder kostbaar. Om ergonomisch te werken zijn er ergonomische hulpmiddelen te vinden in het assortiment van DiscountOffice.nl.

Welke producten zijn er nodig voor een ergonomische werkplek?

Om te beginnen bekijkt u de huidige situatie. Zijn er klachten of ziet u verkeerde houdingen bij collega’s? Pak die dan als eerste aan. Een goed bureau en bureaustoel zijn primair voor een juiste houding. Deze producten vindt u bij kantoormeubilair. Vervolgens kijkt u naar de overige hulpmiddelen.

Voetensteun of rugsteun:

Een voetensteun en rugsteun zorgen er voor dat u een betere zithouding aan kunt nemen. Ze verminderen spanning in benen en rug. De steunen zijn naar uw eigen behoeften aan te passen.

Ergonomisch toetsenbord en muis:

Het ergonomische toetsenbord en muis voorkomt of vermindert de computer gerelateerde klachten zoals RSI. Bij het gebruik van een ergonomische muis en toetsenbord zijn de armen en polsen meer ontspannen. Zet het toetsenbord aan de rand van het bureau, dicht bij uw buik, zodat ook de schouders kunnen ontspannen en de rug recht wordt gehouden.

Monitorarm, monitorverhoger of laptopstandaard:

Met een monitorarm, -verhoger of laptopstandaard kunt u het beeldscherm op de juiste hoogte afstellen. Voor een juiste houding is het belangrijk om de bovenkant van het scherm op ooghoogte te hebben. Het scherm op de juiste hoogte afstellen voorkomt klacht zoals RSI, hoofd- en nekpijn.

Muismatten en polssteunen:

Een muismat zorgt er voor dat uw muis preciezer en sneller reageert. Door gebruik te maken van een muismat met polssteun worden uw onderarm spieren minder belast. Een polssteun vormt zich naar uw pols en ontziet pijnlijke drukpunten.

Zit sta werkstation:

Een zit-sta bureau aanschaffen is niet voor iedereen gelijk mogelijk. Als alternatief kunt u een zit-sta werkstation bestellen. Deze zet u op het bestaande bureau, maar geeft u wel de mogelijkheid om zowel zittend als staand uw werk te doen.

Ergonomische producten kopen bij DiscountOffice.nl

Voor alle producten geldt dat ze pas goed werken bij juist gebruik. Geef ergonomische producten de tijd om hun werk te doen. De verandering zal niet gelijk waarneembaar zijn. Werk ook thuis ergonomisch, niet alleen op kantoor moet de werkplek goed zijn afgesteld, ook de thuiswerkplek is van belang. Bij DiscountOffice.nl vindt u de vele ergonomische hulpmiddelen tegen voordelige prijzen. Bij aanschaf van grotere aantallen worden er automatisch staffelkortingen berekend. Veel van de artikelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor u deze vaak de volgende werkdag al in huis heeft. U bestelt al uw ergonomische producten voordelig en gemakkelijk online bij DiscountOffice.nl.