Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Desktop-beveiligingen

Desktop-beveiligingen

Andere benamingen: Computerslot, Computer beveiligingskabel

Desktop beveiligingen bestellen

Met een desktop beveiliging voorkomt u diefstal van uw monitor en desktop computer. Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillende desktop-vergrendelingsoplossingen om apparaten en randapparatuur aan een desktop te bevestigen en op een eenvoudige manier diefstal wordt voorkomen.
De meeste desktop vergrendelingen zijn snel leverbaar vanuit één van onze magazijnen. U bestelt het beste computerslot gemakkelijk en voordelig online. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de desktop beveiliging die u zoekt. Heeft u het computerslot van uw keuze gevonden dan rondt u uw bestelling in een paar stappen af.
U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen bij uw eerste bestelling. Na goedkeuring wordt er een krediet toegekend op uw account en kunt u na ontvangst van de bestelling de betaling verrichten.

Voorkom diefstal van uw desktop computer

De gemakkelijkste manier om diefstal van uw computer te voorkomen is om een fysieke vergrendeling aan te brengen. Een computer beveiligingskabel is een voordelige en eenvoudige oplossing. Meestal bestaat een computerslot uit een massieve metalen kabel die door een lus op het bureaublad loopt en een lus op een ankerpunt. Dit verankeringspunt kan alles zijn wat moeilijk of onmogelijk te verplaatsen is, dus een bureau, een vloer of een muur. Is er geen geschikt ankerpunt aanwezig dan is een zelfklevend anker ook een goede optie.
Omdat kabels eventueel doorgesneden kunnen worden kunt u ook kiezen voor een vergrendelingsplaat. Deze plaat wordt bevestigd op een stevig oppervlak zoals een bureaublad en vervolgens met bouten bevestigd aan de desktop computer. Het slot voorkomt dat de vergrendelingsplaat zonder de juiste sleutel kan worden verwijderd.

Kensington: professionele computerbeveiliging

Een computer beveiligingskabel zorgt ervoor dat uw laptop of desktop fysiek beveiligd is voor diefstal. Zo'n beveiligingskabel wordt ook wel een Kensington Lock genoemd. Sinds Kensington meer dan 25 jaar geleden het eerste laptopslot met sleutel heeft uitgevonden, staan Kensington-sloten garant voor een professionele bescherming. Met topkwaliteit computersloten van vliegtuigstaal, sleuteloplossingen op maat en compatibiliteit met meer dan 90 procent van de zakelijke laptops, desktops, projectoren, monitoren en printers van alle grote fabrikanten heeft Kensington de norm gezet.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een compleet assortiment Kensington computer beveiligingen, die u met hoge kortingen kunt bestellen. Zo ook de nieuwe Kensington Desktop & Peripherals Locking Kit 2.0. Met deze vergrendelkit kunt u een computer, maximaal drie randapparaten en een toetsenbord en muis met kabel vergrendelen.
Heeft u meerdere beveiligingen nodig voor uw computers? Door onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op uw inkoop.