Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Beveiligingsmiddelen

Beveiligingsmiddelen

Beveiligingsmiddelen bestellen

Het is belangrijk om uw laptop en desktop goed te beveiligen tegen diefstal. DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment computer beveiligingsmiddelen met diverse efficiënte oplossingen. Ook bent u hier aan het juiste adres voor beveiligingsoplossingen voor uw iMac en mogelijkheden om uw tablet veilig op te bergen.
De computerbeveiligingsmiddelen bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Door gebruik te maken van de handige filterwoorden vindt u eenvoudig de oplossingen die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste beveiligingsmiddelen voor uw laptop en computer zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en de beveiligingsmiddelen heeft u vaak de volgende werkdag al in huis.

Voorkom diefstal van uw laptop, computer, iMac of tablet

Een goede beveiliging van uw computer of laptop kan op verschillende manieren. Zo kunt u uw privacy-gevoelige gegevens beschermen met behulp van tweestapsverificatie, een goede virusscanner, privacy filters en meer. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse oplossingen voor een mechanische beveiliging van uw laptop of computer.
Een computer beveiligingskabel is een eenvoudige en betaalbare oplossing om veel ellende voorkomen. Door uw laptop of desktop te voorzien van een computerslot of laptopslot wordt uw laptop of computer fysiek beveiligd tegen diefstal.
Naast diverse beveiligingskabels kunt u bij DiscountOffice.nl ook tablet beveiligingen bestellen zoals een opbergunit voor tablets die meteen opgeladen worden. Of een met slot beveiligde bureaustandaard voor een tablet.

Ruim assortiment computer en laptop beveiligingsmiddelen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de beste beveiligingsmiddelen voor uw laptop of desktop.

U kunt onder meer kiezen uit:

Desktop-beveiligingen

Met een desktop beveiliging voorkomt u diefstal van uw monitor en desktop computer. DiscountOffice.nl levert verschillende desktop-vergrendelingsoplossingen om apparaten en randapparatuur aan een desktop te bevestigen.

Laptop-beveiligingen

Bijna iedere laptop, netbook, desktop of monitor is voorzien van een speciale aansluiting voor een laptopslot. Een laptopslot is de ideale manier om uw laptop te beveiligen tegen diefstal. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit laptopsloten met een sleutel of met een cijfercombinatie.

Mac-Beveiligingen

Voorkom diefstal van uw iMac met de speciale Mac-beveiligingen, zoals een SafeStand-vergrendelingsstation met sleutel of SafeDome Secure ClickSafe Keyed Lock.

Tablet-beveiligingen

Ook voor het veilig opbergen van tablets, bijvoorbeeld op school, biedt DiscountOffice.nl diverse mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende kasten en opbergunits waarin meerdere tablets veilig bewaard worden en tegelijkertijd opgeladen worden.

Topkwaliteit laptop beveiligingsmiddelen met korting kopen

Voor een optimale beveiliging van uw laptop, computer of tablet bestelt u via DiscountOffice.nl diverse laptopsloten, computer beveiligingskabels en tablet kasten met hoge kortingen. Topkwaliteit beveiligingsmiddelen van de bekende merken Compulocks, Kensington, Ergotron en meer.
Heeft u meerdere laptopsloten nodig voor uw bedrijf, school of instelling dan kunt u door onze staffelprijzen profiteren van extra lage prijzen.