Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Dienstenveloppen

Dienstenveloppen

Dienstenveloppen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige zakelijke enveloppen voor het versturen van uw zakelijke correspondentie? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment dienstenveloppen die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen tegen scherpe prijzen. Het kiezen van de juiste dienstenvelop wordt u eenvoudig gemaakt door de uitgebreide selectiemogelijkheden. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving.
De meeste dienstenveloppen worden direct uit voorraad geleverd. Heeft u snel dienstenveloppen nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. Plaats vandaag nog uw bestelling zakelijke enveloppen en ze worden meestal de volgende werkdag al bij uw bezorgd.

Wat is een dienstenvelop?

Een dienstenvelop is een envelop met de sluitklep aan de lange zijde. De dienstenvelop is voorzien van een binnendruk, meestal in het grijs of groen, waardoor een dienstenvelop zeer geschikt is voor het vertrouwelijk verzenden van uw zakelijke documenten zoals brochures, facturen of andere documenten. Een dienstenvelop is een kwalitatief hoogwaardige envelop die zeker bijdraagt aan een professionele uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Wat u ook wilt verzenden, u vindt de juiste dienstenvelop zeker bij DiscountOffice.nl.

Ruime keuze dienstenveloppen

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment dienstenveloppen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Welke dienstenvelop is voor u geschikt? Het juiste formaat dienstenvelop is afhankelijk van het document dat u wilt verzenden. Wilt u uw A4 document 1x dubbel vouwen? Dan heeft u een C5 dienstenvelop in de afmeting 229x162mm nodig of een EA5 dienstenvelop met een afmeting van 156x220mm. Wilt u uw document in drieën vouwen? Een EA5/6 envelop met een afmeting van 110x220mm is de beste optie. Welk formaat dienstenvelop u ook zoekt, u vindt de juiste dienstenvelop snel online bij DiscountOffice.nl. Voor grotere documenten zijn EA4 en EB4 of C4 dienstenveloppen verkrijgbaar.

Dienstenveloppen zelfklevend of gegomd

Daarnaast kunt u kiezen voor een gegomde sluiting of een zelfklevende sluiting. De meeste dienstenveloppen zijn voorzien van een handige zelfklevende strip (Peel & Seal sluiting) waarmee u snel de envelop kunt sluiten door de zelfklevende strip te verwijderen. Bij DiscountOffice.nl kunt u ook terecht voor dienstenveloppen met een gegomde sluiting in verschillende afmetingen.
Tot slot kunt u nog kiezen voor blanco dienstenveloppen of dienstenveloppen met een venster, links of rechts.

Hoogwaardige dienstenveloppen

Wilt u Raadhuis dienstenveloppen bestellen? Naast de topkwaliteit dienstenveloppen van Raadhuis kunt u ook andere merken dienstenveloppen via DiscountOffice.nl altijd met korting bestellen. U kunt nog meer besparen op de inkoop van uw zakelijke enveloppen door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl. Bij bestelling van meerdere aantallen enveloppen profiteert u optimaal van onze scherpe prijzen.