Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Docking stations

Docking stations

Andere benamingen: Docks

Docking stations kopen

Bent u op zoek naar een docking station voor een zeer voordelige prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment docking stations voor laptops, pc’s en tablets. Daarnaast kunt u uit verschillende aansluit types kiezen zoals USB, USB-C en Thunderbolt.

Uitgebreid assortiment docking stations

DiscountOffice.nl heeft een brede collectie docking stations. De docks hebben verschillende aansluitingen en zijn ideaal om meerdere apparaten te verbinden. U kunt de docking station verbinden met uw monitor, laptop, pc en tablet. Daardoor kunt u eenvoudig switchen van apparaat, gegevens overzetten of uw laptop opladen. De nieuwste generatie USB-C Thunderbolt aansluitingen zijn ideaal om vanaf uw MacBook supersnel gegevens over te zetten naar een ander apparaat. De docking station USB-C is speciaal ontworpen om alle elektronische apparaten te verbinden met een USB-C aansluiting.

Topmerk docking stations

Het brede assortiment van DiscountOffice.nl bevat alle topmerk docking stations zoals Dell, HP, Startech, Targus en Lenovo. Door te kiezen voor een Dell of HP docking station heeft u gegarandeerd een hoogkwalitatief dock. De topmerk docks zijn voordelig online te bestellen en worden snel geleverd. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag in huis.

Laptop docking station

Met een docking station kunt u uw laptop aansluiten op uw monitor. Daardoor kunt u tijdens het thuiswerken of op kantoor eenvoudig gebruik maken van uw monitor. Daarnaast kunt u zelfs uw laptop razendsnel opladen met de Thunderbolt 3 dock. De Thunderbolt 3 dock is zeer populair en daarom heeft DiscountOffice.nl een breed aanbod Thunderbolt 3 docking stations.

Docking station aanbiedingen

DiscountOffice.nl heeft een breed en voordelig assortiment docking stations. De uitgebreide collectie bevat alle topmerken zoals Dell, HP, Startech, Targus en Lenovo. Met een docking station voor uw laptop kunt u deze eenvoudig aansluiten aan uw monitor thuis of op kantoor. Dankzij de USB-C aansluiting kunt u de laptop ook opladen tijdens het gebruik van de dock. Er zijn verschillende USB-C aansluitingen zoals Thunderbolt en Thunderbolt 3. De Thunderbolt docks zijn razendsnel en ideaal voor uw Macbook. Onze levertijd is ook razendsnel, vandaag besteld is meestal de volgende werkdag in huis.