Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Documentenkluizen

Documentenkluizen

Andere benamingen: Brandwerende Documentenkluizen, Documentenkisten, Documentensafes

Documentenkluis bestellen

Bescherm uw belangrijke documenten tegen brand! Bestel een brandwerende documentenkluis gemakkelijk en voordelig bij DiscountOffice.nl en u voorkomt een hoop ongemak. Binnen het ruime aanbod documentenkluizen vindt u altijd de documentensafe die het beste voldoet aan uw wensen. Of u nu een documentkluis voor privé of een documentenkluis voor de zaak nodig heeft, bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. De meeste documentenkluizen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.
DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit documentenkluizen van gerenommeerde merken zoals Nauta en De Raat tegen scherpe prijzen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor documentenkluizen van het betaalbare huismerk DiscountOffice.

Bescherm uw belangrijke documenten

Binnen elke onderneming zijn belangrijke documenten aanwezig zoals contracten, eigendomsbewijzen en tekeningen. Deze documenten zijn veelal belangrijk voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. In een documentenkluis kunt u onder meer documenten, geld en digitale media veilig bewaren tegen diefstal.
Daarnaast is een documentenkluis een goede oplossing om waardevolle documenten te beschermen tegen brand. U wilt toch niet dat deze documenten verloren gaan wanneer er overhoopt brand ontstaat op uw kantoor? Door deze belangrijke informatie te bewaren in een brandwerende documentenkluis zijn ze goed beschermd tegen hitte en vuur. Afhankelijk van de certificering van de documentkluis is de inhoud 30 tot 120 minuten beschermd tegen brand.
Omdat een brandwerende documentenkluis zowel bescherming biedt tegen inbraak en brand worden deze documentenkluis vaak besteld voor gebruik thuis. De grotere documentenkasten of brandwerende archiefkasten zijn beter geschikt voor bedrijven en organisaties.

Hoe kiest u de juiste documentenkluis?

Waar moet u op letten bij de aankoop van een brandwerende documentenkluis? Als eerste is het belangrijk om te bepalen wat u in de brandkast wilt opbergen: papieren documenten, data media of allebei. Hoe lang moet de kluis bescherming bieden tegen brand: 30, 60, 90 of 120 min? Welke afmeting heeft u nodig? Is er, gezien de inhoud, nog een waardeberging vereist voor contant geld of waardevolle eigendommen?
DiscountOffice.nl heeft veel verschillende uitvoeringen beschikbaar zoals documentenkisten en documentensafes. U kunt kiezen uit een documentenkluis met een sleutelslot of een elektronisch cijferslot.
Vind u het lastig om een keuze te maken? Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder.