Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kluizen

Kluizen

Kluizen kopen

Op zoek naar een geschikte kluis voor het veilig opbergen van uw waardevolle bezittingen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de meest geschikte safe voor elke toepassing.
Een goede kluis zorgt ervoor dat u veel ellende voorkomt. Belangrijke documenten en waardevolle bezittingen zoals sieraden, horloges, geld, gegevensdragers worden optimaal beschermd tegen diefstal en/of brand.

Brandwerende en inbraakwerende kluizen

DiscountOffice.nl heeft een ruim assortiment brand- en/of inbraakwerende kluizen en safes uit voorraad leverbaar tegen hoge kortingen. Een kluis nodig voor thuis of op de zaak? U koopt ze eenvoudig en snel online. U kunt kiezen uit inbraakwerende safes of een combinatie van brand- én inbraakwering. Uiteraard zijn de safes in verschillende weerstandsniveaus verkrijgbaar en kunnen zowel bedrijfsmatig als particulier goed gebruikt worden. Voor iedere toepassing is een geschikte oplossing in het leveringsprogramma.

Kluis voor thuis

Als particulier wilt u natuurlijk een kluis om uw geld, belangrijke documenten, juwelen en waardevolle spullen te kunnen beschermen tegen inbraak of brand. Het assortiment safes is verdeeld in inbraakwerende kluizen of brandwerende kluizen. Een inbraakwerende safe biedt niet altijd ook bescherming tegen brand. En een brandwerende kluis biedt niet standaard een hoge inbraakwerendheid.

Welke kluis moet ik kopen?

Het kiezen van de juiste kluis is afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften.
Allereerst is het belangrijk om te inventariseren wat u in de safe wilt opbergen en waar tegen u wilt beschermen.
Verder is de waarde van de bezittingen bepalend voor het kiezen van de juiste inbraakwerende kluis. Hoe hoger de waarde hoe beter de bescherming van de safe moet zijn. De inbraakwerendheid van een kluis wordt weergegeven in de zogenaamde waardeberging. Deze term geeft aan hoeveel contant geld of kostbaarheden de verzekering dekt wanneer dit in de kluis ligt opgeborgen.

Kluis brandwerend

Binnen het uitgebreide assortiment brandkasten en brandwerende archiefkasten koopt u bij DiscountOffice.nl eenvoudig en voordelig de beste brandwerende kluis die voldoet aan uw eisen.
Binnen een onderneming zijn veel documenten in omloop die van belang zijn voor de dagelijkse gang van zaken. Denk bijvoorbeeld aan personeelsstukken of klantinformatie. Het brandveilig opbergen van deze documenten is van essentieel belang. De brandwerendheid van een kluis wordt uitgedrukt in 30, 60, 90 en 120 minuten en er wordt onderscheid gemaakt tussen papieren documenten en data. De meeste brandwerende kluizen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd. De certificering geeft aan welke inhoud hoe lang beschermd is tegen brand.

Wapenkluizen

Een wapenkluis moet voldoen aan de Wet wapen en munitie. DiscountOffice.nl heeft een ruime collectie wapenkluizen en wapenkasten. De geweerkluizen, pistoolkluizen met een munitiekluis -vak ingebouwd en pistoolkluisunits zijn voordelig te bestellen. De gecertificeerde wapenkluizen moeten voldoen aan de eisen van de politie. Het brede assortiment bevat onder andere de wapenkluis s1 met de Europese normering EN 14450.

Uitgebreid assortiment kluizen

DiscountOffice.nl levert voor elke toepassing de juiste kluis. Zo vindt u in ons assortiment kluizen onder meer afstortkluizen, datakluizen, documentenkluizen, laptopkluizen, brandwerende kluizen, muurkluizen, sleutelkluizen en wapenkluizen. Of u nu op zoek bent naar een brandwerende archiefkasten voor uw bedrijf, een inbraakwerende kluis voor in het hotel of een privékluis voor thuis, bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres.

Hoe een kluis verankeren?

Voor een maximale beveiliging kunt u de kluis verankeren in een betonnen muur en/of vloer. Ook het inhuizen en het verankeren van uw kluis kunnen wij voor u verzorgen. U kunt hiervoor een prijsopgave opvragen via de klantenservice. De kosten voor deze inhuizing worden apart aan u berekend.

Kluis aanbieding

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod van voordelige kluizen. Daarnaast kunt u van nog meer korting profiteren door de staffelprijzen of door een prijsopgave op te vragen, bij het bestellen van meerdere stuks. Het assortiment bevat onder andere brandkasten, inbraakwerende kluizen, afstortkluizen, brandwerende archiefkasten, datakluizen, laptopkluizen, wapenkluizen en sleutelkluizen.