Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kluizen

Kluizen

Kluizen online bestellen

Op zoek naar een geschikte kluis voor het veilig opbergen van uw waardevolle bezittingen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de meest geschikte kluis voor elke toepassing. Een goede kluis zorgt ervoor dat u veel ellende voorkomt. Belangrijke documenten en waardevolle bezittingen zoals sieraden, horloges, geld, gegevensdragers worden optimaal beschermd tegen diefstal en/of brand.

Ruim assortiment kluizen

DiscountOffice.nl heeft een ruim assortiment brand- en/of inbraakwerende kluizen en safes uit voorraad leverbaar tegen hoge kortingen. Een kluis nodig voor thuis of op de zaak? U koopt ze eenvoudig en snel online. U kunt kiezen uit inbraakwerende safes of een combinatie van brand- én inbraakwering. Uiteraard zijn de safes in verschillende weerstandsniveaus verkrijgbaar en kunnen zowel bedrijfsmatig als particulier goed gebruikt worden. Voor iedere toepassing is een geschikte oplossing in het leveringsprogramma.

In grote lijnen is het assortiment kluizen verdeeld in inbraakwerende of brandwerende kluizen. Een inbraakwerende kluis biedt niet altijd ook bescherming tegen brand. En een brandwerende kluis biedt niet standaard een hoge inbraakwerendheid.

Welke kluis is voor u het meest geschikt? Het kiezen van de juiste kluis is afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften.
Allereerst is het belangrijk om te inventariseren wat u in de kluis wilt opbergen en waar tegen u wilt beschermen.
Verder is de waarde van de bezittingen bepalend voor het kiezen van de juiste kluis. Hoe hoger de waarde hoe beter de bescherming van de kluis moet zijn. De inbraakwerendheid van een kluis wordt weergegeven in de zogenaamde waardeberging. Deze term geeft aan hoeveel contant geld of kostbaarheden de verzekering dekt wanneer dit in de kluis ligt opgeborgen.
Wilt u uw geld en/of andere kostbaarheden beschermen tegen brand? Binnen het uitgebreide assortiment brandkasten en brandwerende archiefkasten koopt u bij DiscountOffice.nl eenvoudig en voordelig de beste brandwerende kluis die voldoet aan uw eisen.
Binnen een onderneming zijn veel documenten in omloop die van belang zijn voor de dagelijkse gang van zaken. Denk bijvoorbeeld aan personeelsstukken of klantinformatie. Het brandveilig opbergen van deze documenten is van essentieel belang. De brandwerendheid van een kluis wordt uitgedrukt in 30, 60, 90 en 120 minuten en er wordt onderscheid gemaakt tussen papieren documenten en data. De meeste brandwerende kluizen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd. De certificering geeft aan welke inhoud hoe lang beschermd is tegen brand.

Een kluis voor elke toepassing

DiscountOffice.nl levert voor elke toepassing de juiste kluis. Zo vindt u in ons assortiment kluizen onder meer afstortkluizen, datakluizen, documentenkluizen, laptopkluizen, meubelkluizen, muurkluizen, sleutelkluizen en wapenkluizen. Of u nu op zoek bent naar een brandwerende archiefkasten voor uw bedrijf, een inbraakwerende kluis voor in het hotel of een privékluis voor thuis, bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres.

Voor een maximale beveiliging kunt u de kluis verankeren in een betonnen muur en/of vloer. Ook het inhuizen en het verankeren van uw kluis kunnen wij voor u verzorgen. U kunt hiervoor een prijsopgave opvragen via de klantenservice. De kosten voor deze inhuizing worden apart aan u berekend.