Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Elektrificatie units

Elektrificatie units

Verwante categorie: Stekkerdoos

Andere benamingen: Modulaire units, Bureau inbouw stopcontacten, Bureau stekkerdozen

Bureau stekkerdoos

Elektrificatie units zijn er in veel soorten en maten zoals bureau stekkerdozen, - stopcontacten, - stekkerblokken en andere modulaire units. De stekkerdozen voor op of onder het bureau zorgen niet alleen voor stopcontact aansluitingen maar kunnen ook USB, USB-C, HDMI en meer soorten aansluitingen bevatten. Bij de meeste stekkerdozen kunt u het type aansluiting zelf uitkiezen door een keystone met deze aansluiting mee te bestellen. De bureau stekkerdozen zijn eenvoudig aan het bureaublad te installeren. Bij inbouw stopcontact of stekkerdozen is het meestal nodig om het bureaublad op maat in te zagen.

Breed assortiment bureau stopcontacten

Stopcontacten voor uw bureaublad zijn er in veel soorten en maten. DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie bureau stopcontacten en stekkerdozen. Daarnaast kunt u ook verschillende keystones mee bestellen voor in de stekkerblokken zoals USB, USB 2.0, USB 3.0, USB C, Cat 6, HDMI keystones.

Stroom op uw bureau of tafel

Wilt u een stroomvoorziening op uw bureau of tafelblad? Op kantoor gebruiken we steeds meer apparaten die die voorzien moeten worden van stroom, denk hierbij aan 2 schermen, pc, laptop, tablet en een smartphone. Dan is een elektrificatie unit een geschikte oplossing. Dit zorgt ervoor dat u altijd genoeg stopcontacten op uw werkplek heeft en door het slimme ontwerp meer ruimte op uw bureau creƫert. De pop-up stopcontact kunt u zelfs voor het zicht laten verdwijnen. Deze pop up stekkerblokken zitten in het bureaublad en door erop te drukken komt het stekkerblok omhoog. Wanneer de pop-up unit niet meer nodig is kunt u eenvoudig in het blad weer laten verdwijnen. Naast bureaus en tafels kunt u deze ook in het aanrechtblad van de keuken inbouwen.

Top 5 beste bureau stekkerdozen en stopcontacten

Hieronder een lijst met de meest populaire bureau stekkerdozen uit het assortiment van DiscountOffice.nl:

  • Filex 4 Weg Stekkerblok inclusief Montage Steun
  • Filex Power-Spot - Inclusief USB Charge, Wit
  • Filex Power Desk Up 2.0 - 2x 230V, 2x USB charge, Wit
  • Filex Power Desk-insite 2, 3 xpower, 2 x USB, 2 x RJ-45 cat 6, Zilver
  • Filex QI Power-Spot (1x 230v, 1x USB A+C Charge, 1x Doorvoer), Zwart

Het topmerk Filex

Filex staat bekend om zijn ergonomische producten om de veiligheid thuis of op kantoor te verbeteren. De bureau en tafel stopcontacten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden bij veel bedrijven gebruikt. Het installeren is eenvoudig en dankzij het brede assortiment kunt u altijd een geschikt stekkerblok vinden voor uw bureau.

Voordelig bureau stekkerdozen kopen

Waarom een bureau stekkerdoos bestellen bij DiscountOffice.nl? Bij DiscountOffice.nl zijn alle producten scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Het gevarieerde aanbod module units zorgt ervoor dat u uw bureau, tafel of keuken kunt voorzien van een ergonomische stroomvoorziening met meerdere stopcontacten. U kunt nog meer korting ontvangen bij het bestellen van meerdere stuks door gebruik te maken van de staffelprijzen. Deze voordelige prijzen kunt u vinden op de productpagina van de bureaustekkerdoos.