Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stekkerdoos

Stekkerdoos

Verwante categorie: Elektrificatie units

Andere benamingen: Surgeprotector, Tafelcontactdoos, Stekkerblok

Stekkerdoos bestellen

Bent u op zoek naar een veilige stekkerdoos om meerdere elektrische apparaten op aan te sluiten? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment contactdozen, tafelcontactdozen en stekkerblokken met 3 tot 8 stopcontacten. Ook kunt u hier verloopkabels, verdeelstekkers, stekkerdozen met USB-aansluiting en stekkerdozen met schakelaar bestellen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste stekkerdozen.
De handige filterwoorden helpen u met gemak de juiste stekkerdoos te vinden die u nodig heeft. Zo kunt u onder meer selecteren op aantal stopcontacten, kleur en uitvoering. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Het grootste deel van de stekkerdozen is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw stekkerdozen worden vaak de volgende werkdag al afgeleverd.

Overal stroom binnen handbereik

Er is steeds meer behoefte aan extra stopcontacten, zowel thuis als op kantoor. Een stekkerdoos is een handige oplossing als u meerdere elektrische apparaten wilt aansluiten en te weinig stroompunten in de buurt heeft. Bijvoorbeeld rondom uw televisie en spelcomputer, maar ook in de directe nabijheid van de werkplek, thuis of op kantoor.
Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke situatie de beste stekkerdozen. Voor op uw bureau, in de werkplaats of in de woonkamer. Wilt u het stekkerblok liever niet in het zicht hebben? Dan kunt u ook bij DiscountOffice.nl kiezen voor een stekkerdoos met afstandsbediening.

Uitgebreid assortiment stekkerdozen

Wilt u een tafelcontactdoos bestellen? Heeft u een 3-voudige, 4-voudige, 5-voudige, 6-voudige of 8-voudige stekkerdoos nodig? Of bent u op zoek naar een stekkerdoos met USB of schakelaar? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor veel verschillende uitvoeringen stekkerdozen tegen zeer scherpe prijzen.

U kunt onder meer kiezen uit:

Stekkerdoos met schakelaar

DiscountOffice.nl biedt een stekkerdozen in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een stekkerdoos zonder schakelaar of een stekkerdoos met schakelaar. Met een ingebouwde schakelaar kunt u alle aangesloten apparaten in één keer in- en uitschakelen.

Stekkerdoos voor op bureau

Vaak heeft u rondom uw bureau meerdere stopcontacten nodig voor uw computer, monitor, speakers en telefoonoplader. Bij DiscountOffice.nl bestelt u een handige tafelcontactdoos die perfect op het bureau geplaatst kan worden. Vindt u dat de stekkerdoos te veel ruimte in neemt? Er zijn verschillende uitvoeringen die u ook gemakkelijk onder het bureau kunt monteren, zoals de vierkante Powercube.

Stekkerdoos met USB poort

Om direct uw telefoon of tablet op de werkplek op te laden is een stekkerdoos met usb poort een efficiënte oplossing. U kunt kiezen uit stekkerdozen met meerdere USB aansluitingen.

Stekkerdoos met overspanningsbeveiliging

Een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging voorkomt bij blikseminslag dat alle apparaten beschadigd raken, doordat de spanningsverschillen worden opgevangen en afgeleid.

Kabelhaspel

Moet u een grotere afstand overbruggen naar een stroompunt dan heeft u een lange stroomkabel nodig. DiscountOffice.nl biedt verschillende stroomhaspels die geschikt zijn voor binnen gebruik.

Hoogwaardige stekkerdozen met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u kwalitatief hoogwaardige stekkerdozen van onder meer Brennenstuhl, Trust, Hama en Perel met hoge kortingen.
Heeft u meerdere stekkerdozen nodig voor uw bedrijf of organisatie? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van grotere aantallen nog voordeliger uit.