Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Elektrische nietmachines

Elektrische nietmachines

Andere benamingen: Automatische Nietmachines, Brochure-hechters, Zadelhechters

Elektrische nietmachine kopen

Wilt u een elektrische nietmachine voor op kantoor bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u online gemakkelijk en voordelig de beste elektrische nietmachine voor uw klus.
Door het gevarieerde aanbod van DiscountOffice.nl vindt u zeker de automatische nietmachine die geschikt is voor intensief gebruik op kantoor. De uitgebreide selectiemogelijkheden maken het u gemakkelijk om de juiste nietmachine te kiezen.
De meeste elektrische nietmachines zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt de elektrische nietmachine meestal de volgende werkdag al geleverd.

Professionele nietmachines

Op elke werkplek staat wel een nietmachine voor het nieten van documenten, rapporten, memo’s en meer. De standaard nietmachine is zeer geschikt voor handmatig nieten van enkele vellen papier.
Heeft u veel documenten die u bijeen wilt houden en maakt u regelmatig gebruik van een nietmachine? Dan is een elektrische nietmachine een handige efficiënte oplossing. DiscountOffice.nl levert geluidsarme elektrische nietmachines voor het nieten zonder krachtsinspanning. Het gebruik van een elektrische nietmachine heeft meerdere voordelen. Zo is een elektrische nietmachine eenvoudig met één hand te bedienen, ze leveren grote tijdwinst op en leveren een constante kwaliteit. Bij DiscountOffice.nl bestelt u professionele nietmachines die uw documenten een professionele uitstraling geven.
Een elektrische nietmachine is uitermate geschikt voor intensief gebruik op kantoor, in de postkamer, in kopieerruimten en op scholen. Voor elke situatie waarin veel documenten gehecht moeten worden vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste elektrische nietmachines tegen scherpe prijzen.

Ruim assortiment elektrische nietmachines

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen elektrische nietmachines. Zo biedt DiscountOffice.nl compacte en stille elektrische nietmachines voor het nieten van 10 vellen tot zeer professionele elektrische nietmachines voor het nieten van 50 vellen.
In het brede aanbod vindt u ook diverse zadelhechters en brochure hechters. Een zadelhechter is een nietmachine die voorzien is van een werkvlak waardoor u eenvoudig in de rug van de documenten kunt nieten. Wilt u een nietmachine bestellen voor het nieten van boekjes en brochures? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. U koopt eenvoudig online uw favoriete elektrische nietmachine met korting.

Topkwaliteit elektrische nietmachines

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige elektrische nietmachines van onder meer de gerenommeerde merken Leitz, Rapid en Novus. Topkwaliteit nietmachines geschikt voor probleemloos intensief gebruik, die u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl bestelt.

Nietcassettes bestellen

Heeft u nieten of een nietcassette nodig voor uw elektrische nietmachine? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit voordelige nietjes van verschillende materialen zoals verzinkte nietjes, koperen nietjes of stalen (RVS) nietjes.
Bent u een grootverbruiker aan nietjes? Door de staffelprijzen bent u bij een afname van meerdere aantallen nog voordeliger uit en kunt u veel besparen op uw inkoop.