Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Nietmachines en toebehoren

Nietmachines en toebehoren

Nietmachines en toebehoren kopen

Bent u op zoek naar een goede nietmachine en de bijbehorende nieten? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende soorten nietmachines, nieten en ontnieters. Navigeer gemakkelijk naar de gewenste nietmachine door middel van de filters aan de linkerzijde. Zo is er altijd een geschikt model voor u te vinden. De verschillende soorten nietmachines worden allemaal tegen lage prijzen aangeboden en zijn snel leverbaar door veelal uit voorraad te leveren. U profiteert van aantrekkelijke korting door meerdere stuks af te nemen. Er wordt dan automatisch staffelkorting toegepast.

Verschillende soorten nietmachines bestellen

De nietmachines zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, met verschillende functies voor verschillende doeleinden. Zoekt u bijvoorbeeld een nietmachine met een hoge capaciteit, of juist een handzame nietmachine in de vorm van een niettang? Of is het uiterlijk belangrijk omdat deze in het zicht staat op uw bureau? Dit zijn allemaal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Bij DiscountOffice.nl maken wij de zoektocht makkelijker door de nietmachines te verdelen in de volgende categorieën:

Blokhechters

Heeft u meerdere documenten of stapels papier te hechten dan zijn blokhechters beter geschikt. Zeker voor de zwaardere klussen op kantoor is een robuuste blokhechter onmisbaar. De blokhechters worden ook vaak als ‘Heavy Duty’ nietmachines aangeboden.

Elektrische nietmachines

Heeft u veel documenten te nieten en maakt u regelmatig gebruik van een nietmachine? Dan is een elektrische nietmachine een handige efficiënte oplossing. DiscountOffice.nl levert geluidsarme elektrische nietmachines voor het nieten zonder krachtsinspanning. Het gebruik van een elektrische nietmachine heeft meerdere voordelen. Zo is een elektrische nietmachine eenvoudig met één hand te bedienen, ze leveren grote tijdwinst op en leveren een constante kwaliteit.

Nietmachines

De traditionele en betrouwbare nietmachine voor thuis, op school of op kantoor te bestellen in verschillende kleuren en maten. Deze standaard nietmachine wordt met de hand bediend en is geschikt voor een klein stapeltje papier, tot gemiddeld 30 vel. Ook vindt u hier de nietmachine met lange arm voor het nieten van documenten met een grote inlegdiepte.

Niettangen

De niettang wordt veel gebruikt voor het sluiten van verpakkingsmaterialen en door bijvoorbeeld bloemisten. Het grote voordeel van een niettang is dat u deze kunt gebruiken zonder dat u de nietmachine op een stabiele ondergrond hoeft te plaatsen. Een niettang gebruikt u los uit de hand, hiervoor is een niettang ook zeer geschikt voor het nieten van enkele vellen papier.

Nieten

DiscountOffice.nl levert voor elke nietmachine de juiste nietjes, u kunt kiezen uit veel verschillende maten en materialen. De maat van een nietje bestaat uit twee getallen, bijvoorbeeld 24/6. Bij 24/6 verwijst 24 naar de draadsterkte. Het tweede getal verwijst naar de lengte van het ‘pootje’ van het nietje, de 6 betekent een pootlengte van het nietje van 6 mm.

Ontnieters

Een ontnieter of nietjesverwijderaar is een klein apparaatje waarmee u snel en zonder schade nietjes kunt verwijderen. De ontnieter past op de meeste maten nietjes en verwijdert de nietjes zonder schade, met groot gemak.