Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ergonomische toetsenborden

Ergonomische toetsenborden

Andere benamingen: Arbo Toetsenborden, Ergo Toetsenborden

Ergonomische toetsenborden

Op zoek naar een ergonomisch toetsenbord? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen ergonomische toetsenborden die u gemakkelijk en voordelig online bestelt. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel het ergonomische toetsenbord dat het beste bij uw gebruik past. De meeste ergonomische toetsenborden zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u heeft uw ideale toetsenbord meestal de volgende werkdag al in huis.

Toetsenbord voor een goede ergonomische werkhouding

Een ergonomisch toetsenbord voorkomt computergerelateerde klachten zoals RSI. De vorm van het toetsenbord heeft grote invloed op uw werkhouding. Het is belangrijk dat u in een ontspannen en natuurlijke houding kunt typen.
Werkt u veel en langdurig achter de computer? En heeft u last van klachten aan uw pols, schouders, nek en bovenrug? Een ergonomisch toetsenbord is een eenvoudige oplossing om uw werkplek aan te passen. Een ergonomisch toetsenbord vormt samen met een ergonomische muis de basis voor een ergonomisch verantwoorde werkplek. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze voordelige ergonomische toetsenborden.

Voordelen ergonomische toetsenbord

Het ergonomisch toetsenbord is ergonomisch gevormd waardoor het mogelijk is om in een natuurlijke, ergonomische houding te werken achter uw computer. Hierdoor kunnen klachten aan de hand, pols, schouders, nek en bovenrug worden voorkomen. Door gebruik te maken van een ergonomisch toetsenbord staan de polsen in een betere houding. Doordat het ergonomische toetsenbord minder breed is wordt de reikafstand naar de muis verlaagd en bevindt de muis zich binnen schouderbreedte. Daarnaast typt het ergonomisch toetsenbord lichter en comfortabeler waardoor u langer prettiger kunt werken.
Ook voor laptopgebruikers is een ergonomisch toetsenbord essentieel, volgens de arborichtlijnen moet een toetsenbord immers los van het beeldscherm kunnen worden opgesteld en dat geldt ook voor laptops als er langer dan twee uur mee wordt gewerkt. Bestel bij DiscountOffice.nl online het ergonomische toetsenbord dat het beste past bij uw wensen en zorg snel voor een goede ergonomische werkplek, niet alleen op kantoor maar ook voor de thuiswerkplek.

Ruime keuze ergonomische toetsenborden

DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen ergonomische toetsenborden. U kunt kiezen uit verschillende toetsenbord indelingen, zoals Qwerty of Azerty. Qwerty toetsenborden worden meestal gebruikt in Nederland, de Azerty toetsenborden in Belgie.
Naast ergonomische toetsenborden met een US/EUR layout biedt DiscountOffice.nl ook ergonomische toetsenborden met een FR layout, UK layout of DE layout.
Ook kunt u nog kiezen voor een draadloos ergonomisch toetsenbord of een bedraad ergonomisch toetsenbord. Welk ergonomisch toetsenborden u ook wilt bestellen, u vindt het juiste ergonomisch toetsenbord gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl.
Binnen het ruime assortiment ergonomische toetsenborden vindt u de populaire compacte UltraBoard en S-Board toetsenborden van BakkerElkhuizen, de gesplitste Goldtouch toetsenborden van BakkerElkhuizen, de Valukey toetsenborden van Kensington en de hoogwaardige ergonomische toetsenborden van R-Go Tools.