Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

ESD-wagens

ESD-wagens

Andere benamingen: ESD Etagewagens, ESD Tafelwagens

ESD Wagen bestellen?

In dit assortiment vindt u diverse uitvoeringen en mogelijkheden. ESD staat voor Electrostatic Discharge, ESD Wagens beschermen hoogwaardige producten tegen schade door elektrische ontlading. DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment van elk soort ESD wagen. Met een zeer snelle levertijd, kunt u deze wagen snel in gebruik nemen. Daarnaast hanteert DiscountOffice.nl zeer voordelige prijzen. U kunt een ESD-wagen makkelijk en snel bestellen in onze webshop. Dat is het voordeel van DiscountOffice.nl.

Functionaliteit van een ESD transportwagen

Een ESD wagens van Fetra zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Daarnaast beschermt u de goederen die u hierop vervoerd worden tegen elektrische ontladingen. Het meest wordt deze ESD-wagen gebruikt in computerruimtes, ziekenhuizen en facilitaire werkomgevingen. De Fetra ESD wagens hebben een stevige uitvoering door middel van stalen buizen en een gelast profielstaal. Daarnaast is de ESD-wagen voorzien van een elektrostatisch geleidende poedercoating en hebben de EU-norm EN 1757-3 veiligheidsnorm.

Ruim assortiment

DiscountOffice.nl heeft een groot aanbod van artikelen en dit geldt ook voor de ESD magazijnwagens. Elke magazijn wagen heeft de hoge kwaliteitsnorm. Zo heeft DiscountOffice.nl de ESD-etageroller met duwbeugel, de ESD-duwbeugelwagen, de ESD-tafelwagen, de ESD-etagewagen en de ESD-greeproller. Ook zijn deze ESD wagens in verschillende etages te bestellen in onze webshop. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een ESD wagen met 2, 3, 4, of 5 etages kiezen.

Hoeveel gewicht kan een ESD-wagen dragen?

Het maximale gewicht verschilt per uitvoering. Er zijn drie gewichtsklassen. De eerste is tot 250 kg, een voorbeeld hiervan is de ESD-wagen Fetra Esd-etageroller Met Duwbeugel 935400. Deze heeft 2 etages en heeft een afmeting van 746 x 415 x 970 mm. Zijn eigen gewicht is 22 kg. Maar naast deze, zijn er nog vele andere soorten die dit gewicht kunnen dragen. Zelfs een Esd-etalagewagen. Maar u kunt ook kiezen voor de stevigste ESD wagen, die 600kg kan dragen. Dit kan een duwbeugelwagen of een etagewagen zijn. Deze zijn allemaal voordelig online te bestellen op DiscountOffice.nl.