Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Flashcards

Flashcards

Flashcards bestellen

Flashcards maken het leren en studeren leuker en efficiënter! Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed aanbod flashcards in verschillende uitvoeringen en afmetingen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
U kunt kiezen uit blanco flashcards, gelinieerde flashcards of flashcards met ruitjes. Flashcards zijn te bestellen in diverse kleuren, zo kunt u verschillende kleuren gebruiken voor diverse onderwerpen of vakken. De flashcards verkrijgbaar in de afmetingen 105x148mm (A6) of 75x125mm.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden kiest u snel en eenvoudig de juiste flashcards die u zoekt. Vervolgens is de bestelling in een paar stappen geplaatst. De betaling gebeurt altijd veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste flashcards zijn direct uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt de flashcards vaak al de volgende werkdag.

Flashcards om te leren en meer

Flashcards worden gebruikt door scholieren, studenten en cursisten en zijn een handig hulpmiddel om de lesstof te oefenen, te herhalen en te onthouden. De ene kant van het kaartje wordt beschreven met een vraag of definitie en de andere kant met het antwoord, de uitleg of de omschrijving. Met flashcards kun je jezelf overhoren. Is de vraag goed beantwoord dan kan het kaartje uit de stapel of apart gelegd worden, zo wordt het leren een leuk spel.
Flashcards worden niet alleen gebruikt voor het leren. Flashcards worden ook gebruikt als presentatiekaartjes, notitiekaartjes of systeemkaarten voor data-opslag.
De flashcards die u besteld via DiscountOffice.nl zijn vervaardigd van hoogwaardig stevig karton. Ze hebben een glad oppervlak voor het beste schrijfcomfort en drukken niet door. De flashcards zijn geschikt om langdurig intensief te gebruiken.

Flashcards 2.0

Met de Oxford Flash 2.0 wordt studeren veel effectiever. Grotere hoeveelheden informatie worden beter onthouden. De gratis Scribzee® app scant, bewaart en sorteert de Flash 2.0 kaarten op de smartphone. De flashcards kunnen altijd en overal gebruikt worden via de gekoppelde apparaten. Op basis van het algoritme toont de app de kaarten die vaker verkeerd zijn beantwoord en laat zien hoeveel vooruitgang er is geboekt.
Flash 2.0 kaarten zijn ook een handig hulpmiddel bij het voorbereiden en het houden van professionele presentaties en trainingen. Door het handzame formaat kunt u tijdens de presentaties snel een blik werpen op het kaartje. De flashcards zorgen voor overzicht en houvast tijdens elke presentatie.

Flashcards met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl koopt u alle flashcards met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van grotere aantallen nog voordeliger uit bent. Veel scholen, onderwijsinstellingen en organisaties hebben de voordelen van online bestellen via DiscountOffice.nl al ontdekt.