Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gasflessendepots

Gasflessendepots

Andere benamingen: Gasflessenkast

Gasflessendepots bestellen

Wilt u gasflessen op uw bedrijfsterrein opslaan? Bij DiscountOffice.nl vindt u in dit ruime assortiment diverse gasflessendepots en gasflessenkasten voor een veilige opslag buiten met een capaciteit van 8 tot wel 104 gasflessen.
De gasflessendepots zijn geschikt voor de buitenopslag van gasflessen conform de technische voorschriften voor gassen onder druk (TGR 280) en voldoen aan de technische regels voor drukgassen (TRG 510).
Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige gasflessenkasten en gasflessendepots tegen een scherpe prijs. Zorg altijd ervoor dat u de juiste gasflessendepots kiest waarmee u aan alle regels voldoet en zorgt voor een veilige werkomgeving. Onze handige selectiemogelijkheden op de website helpen u eenvoudig de beste gasflessendepots te vinden en uw bestelling snel af te ronden.
De betaling vindt veilig en vertrouwd plaats binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever achteraf betalen? Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te bestellen. Dit kunt u direct aanvragen bij het plaatsen van uw bestelling.
De meeste gasflessendepots zijn snel leverbaar. Informeer naar de actuele levertijden bij onze afdeling klantenservice.

Voor een veilige buitenopslag van gasflessen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment gasflessendepots en gasflessenkasten die geschikt zijn voor de uitpandige opslag van gasflessen in de meest uiteenlopende maten en soorten, zoals propaanflessen, lasgas cilinders of heftruckgas cilinders. Werkt u op uw bedrijf met gasflessen dan wordt geadviseerd om deze vooral buiten op te slaan.
Bij een gasflessenkast is goede ventilatie erg belangrijk want dit voorkomt ophoping van gas. Daarnaast is een afsluitbare gasopslag erg belangrijk zodat onbevoegden geen toegang hebben tot de gasflessen.
De gasflessendepots die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn gemaakt van verzinkt staal en zijn hierdoor uitermate geschikt voor buitenopslag. Verzinkt stalen gasflessenkasten bieden een zeer hoge bescherming tegen roest en kunnen langdurig in veeleisende weersomstandigheden gebruikt worden.

Ruim aanbod gasflessendepots

Voor een veilige opslag van gevaarlijke stoffen bij uw bedrijf kunt u bij DiscountOffice.nl kiezen uit verschillende mogelijkheden. Voor gassen onder druk kunt u kiezen uit diverse gasflessendepots en gasflessenkasten. De gasflessendepots worden op het bedrijfsterrein geplaatst en bieden ruimte voor meerdere gasflessen.
De gasflessenkasten worden vaak aan de wand gemonteerd. Er zijn gasflessen voor kleine gasflessen en voor grote gasflessen verkrijgbaar.
Ook levert DiscountOffice.nl gasflessenkasten die gebruikt kunnen worden als gasreduceerstation. Deze gasflessenkasten zijn voorzien van boorgaten in het plafond voor buisdoorvoeren, zodat het gas verdeeld kan worden binnen het gebouw. Deze gasflessenkasten worden meestal direct naast de werkplaats of laboratorium geplaatst zodat de gasflessen snel verwisseld kunnen worden.