Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Globes

Globes

Andere benamingen: Wereldbol

Globe bestellen

Een globe oftewel een wereldbol is eigenlijk een bolvormige kaart op schaal. U kunt kiezen uit verschillende formaten, met of zonder verlichting. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze globes die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Door gebruik te maken van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste wereldbol die het beste aansluit bij uw wensen. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste globes zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw favoriete globe via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al geleverd.

Ontdek de wereld met een globe

Een globe wordt ook wel een wereldbol of aardbol genoemd. Een globe is een schaalmodel van de aarde, eigenlijk een bolvormige kaart, waarop de verhoudingen in grootte, vorm en afstand tussen de landen en continenten exact wordt weergegeven. Een globe is de ultieme manier om de wereld te ontdekken en in een oogopslag te zien hoe de wereld in elkaar zit.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime collectie stijlvolle globes, die geschikt zijn voor decoratie of voor de aardrijkskunde lessen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en modellen, zodat u zeker een wereldbol vindt die perfect past op uw werkplek, in de huiskamer of in de kinderkamer.

Ruime keuze wereldbollen

Voor elk interieur koopt u via DiscountOffice.nl de perfect passende globe. U kunt kiezen uit verschillende designs, zoals klassiek of modern, met verlichting of zonder verlichting, gekleurd of sober. De meeste globes hebben een diameter van 30cm, maar u kunt bij DiscountOffice.nl ook wereldbollen met een diameter van 25 of 26cm bestellen.
U kunt een globe gebruiken als eyecatcher voor uw bedrijf, winkel of woonkamer, als verlichting is een wereldbol lamp ook zeer geschikt.

Hoe kiest u de beste wereldbol?

Afhankelijk van uw wensen en het gebruik van de wereldbol kunt u kiezen uit verschillende modellen.
Wilt u een klassieke wereldbol met verlichting bestellen? DiscountOffice.nl biedt diverse uitvoeringen in een klassieke kleurstelling en gemaakt van hout of bamboe.
Uiteraard vindt u bij DiscountOffice.nl ook een ruim aanbod standaard blauwe globes met een duidelijke weergave van zeeën, bossen en woestijnen. Deze globes zijn gemaakt van robuust kunststof.
Gaat uw voorkeur uit naar een globe met verlichting? DiscountOffice.nl levert ook wereldbollen met verlichting die een duaal kaartbeeld weergeven. De moderne wereldbollen geven door middel van het gebruik van verlichting zowel de politieke kaart of de natuurlijke kaart van de wereld weer.
Daarnaast kunt u nog kiezen uit verschillende talen van de wereldbol. DiscountOffice.nl levert wereldbollen Nederlandstalig, Franstalig en Engelstalig.

Wereldbol van Atmosphere

Bij DiscountOffice.nl bestelt u onder meer wereldbollen van het topmerk Atmosphere met korting. De collecties wereldbollen van Atmosphere zijn ontworpen door de meest talentvolle ontwerpers uit San Colombano Certenoli in Italië. Atmosphere staat bekend om het ontwerpen van moderne wereldbollen.