Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Grootformaat printers

Grootformaat printers

Andere benamingen: Plotters, Grootformaat fotoprinters

Grootformaat printer kopen

Bent u opzoek naar een grootformaat printer? Een grootformaatprinter of plotter kunt u eenvoudig en voordelig online op DiscountOffice.nl bestellen. U heeft een brede keuze uit grootformaatprinters van de beste merken zoals Epson en Canon. Epson staat bekend om de grootformaat printer serie van SureColor en Canon natuurlijk om de grootformaatprinter serie imagePROGRAF. U kunt deze voordelige grootformaatprinters vandaag nog bestellen en meestal worden ze de volgende werkdag bij u geleverd.

Wat is een grootformaat printer precies?

Een grootformaat printer is een printer die op groot formaat afdrukt, bijvoorbeeld op A0, A1 en A2 formaat. Hierdoor worden ze meestal gebruikt bij professionele instellingen zoals scholen, architectenbureaus en drukkerijen.

Omvangrijke collectie grootformaat printers

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment grootformaat printers van de beste merken zoals Epson en Canon. U kunt kiezen uit verschillende types en modellen. Er zijn draadloze grootformaatprinters, groot formaatprinters met een onderstel, -display, harde schijf of speciaal geschikt om grote foto’s te printen. Ook kunt u bij ons terecht voor grootformaat printer inkt. Mocht u nog vragen over ons assortiment hebben, neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Grootformaat printer merken

Epson en Canon zijn de twee toonaangevende printermerken op het gebeid van grootformaatprinters. Al hoewel Epson de meest verschillende soorten grootformaat printers produceert. Canon is hierin meer gespecialiseerd. Desondanks zijn de verschillen in kwaliteit nihil en is het voornamelijk belangrijk waarvoor u de grootformaat printer gaat gebruiken.

Beste grootformaat printers

H Welke grootformaat printer het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van het doel waarvoor u de printer wilt gebruiken, bijvoorbeeld posters printen, banners printen of bouwtekeningen. Toch hebben we ons best gedaan om een top 5 meest populaire grootformaatprinters samen te stellen.

Top 5 grootformaat printers:

  1. Epson SureColor SC-T3100 Wireless Grootformaat printer
  2. Canon imagePROGRAF TM-300 Grootformaat printer
  3. Epson SureColor SC-T2100 Wireless Grootformaat printer
  4. Epson SureColor SC-T7200-ps Grootformaat Printer
  5. Epson SureColor SC-T3405N Grootformaat Printer

Waarom een grootformaatprinter bij DiscountOffice.nl bestellen?

Wanneer u een grootformaat printer koopt, wilt u natuurlijk niet te veel betalen, een goede service en een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van kantoorartikelen en kantoorapparatuur. DiscountOffice.nl heeft al ongeveer 20 jaar ervaring op het gebied van kantoorartikelen en meer en biedt altijd een scherpe prijs. Daarom kunt u een grootformaat printer voordelig en eenvoudig bestellen op DiscountOffice.nl. Daarnaast is de levertijd ook nog eens heel snel. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag geleverd.