Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gum

Gum

Andere benamingen: Kneedgum, Gom, Vlakgom

Gum bestellen

Wilt u gummen kopen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig gummen in alle uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Het uitgebreide assortiment gum bestaat uit gom, kneedgum, vlakgom, gumpotlood, gumstift en meer. Op zoek naar gum voor grafiet potlood of gum voor inkt, u vindt de juiste gum via DiscountOffice.nl.
De meeste gummen zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl. De gummen worden snel geleverd, plaats vandaag nog uw bestelling online via DiscountOffice.nl en uw ontvangt uw pakketje vaak de volgende werkdag al.

Wat is een gum?

Een gum is van rubber of kunststof om lijnen of teksten te verwijderen die met potlood of vulpotlood zijn gemaakt. Maakt u met het schrijven of tekenen een foutje dan kunt u een gum gebruiken om het te herstellen. Door de wrijving van de gum op het papier komt grafiet los.
Een gum is een onmisbaar item in uw etui of op uw bureau. Eigenlijk is de gum per toeval ontdekt door een Britse scheikundige, Joseph Priestley, die per ongeluk met een stukje rubber over potlood tekst ging.
De meeste gummen zijn gemaakt van rubber, maar tegenwoordig wordt er ook kunststof gebruikt om een gum te maken.

Ruim assortiment gummen

Bij DiscountOffice.nl kunt u verschillende soorten gummen bestellen, geschikt voor gebruik op kantoor, op school of voor de hobby.
Potlood gum kopen? Gummen voor potlood vindt u in diverse uitvoeringen bij DiscountOffice.nl, van klein tot groot, in verschillende kleuren en vormen online te bestellen. Een gum voor potlood wordt ook wel vlakgom genoemd.
Kneedgum nodig? Kneedgum is geschikt voor potlood en houtskool tekeningen. Door zijn kneedbare vorm is een kneedgum heel goed geschikt voor details en om high lights aan te brengen op uw tekening.
DiscountOffice.nl biedt ook gummen voor het verwijderen van inkt. Een inkt gum is een hardere gum dan een potlood gum. Deze gum heeft vaak een lichtschurende werking.

Topkwaliteit gummen met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige gummen van onder meer de topmerken Faber Castell, Maped, Aristo, Pelikan en Staedtler Mars met hoge kortingen.
Speciaal voor grootverbruikers en winkels biedt DiscountOffice.nl handige voordeelverpakkingen en aantrekkelijke winkeldisplays voor op uw toonbank. Bestelt u meerdere gummen voor uw bedrijf, school of organisatie? Door onze staffelkortingen bent u nog voordeliger uit.