Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Handgel

Handgel

Verwante categorie: Handverzorging

Andere benamingen: Desinfecterende Handgel, Handhygiëne vloeistof, Handalcohol

Handgel kopen

Bent u op zoek naar handgel om uw handen gemakkelijk en effectief hygiënisch te reinigen zonder gebruik van water en zeep? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod zoals handgels met alcohol, 1 liter of 5 liter navulling, mini flesjes handgel en mini desinfecterende sprays om gemakkelijk mee te nemen onderweg. Bij DiscountOffice.nl kunt u het gehele assortiment handgels gemakkelijk online bestellen.

Assortiment handhygiëne vloeistof

Handhygiëne vloeistoffen en handgels zijn er in veel soorten. DiscountOffice.nl heeft een breed en voordelig assortiment van verschillende reinigende gels voor de handen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit desinfecterende of reinigende mini handgels, sprays, met pomp of grootverpakkingen zoals cans van 1 of 5 liter.

Mini handgel

Mini handgel is gemakkelijk op te bergen in uw jas, tas of auto zodat u altijd uw handen ook zonder water kunt reinigen. De mini handgels hebben meestal een inhoud van 50ml en is verschillende verpakkingen te verkrijgen.

Spray

Een handhygiëne vloeistof die u door middel van een spray op uw handen kunt sprayen zijn ideaal. Het assortiment bevat vloeistof voor mini sprays of dispensers.

Desinfecterende handgel

Dankzij de desinfecterende werking van deze gel kunnen virussen en schadelijke bacteriën zich niet meer verspreiden. Hiermee beschermt u uzelf en anderen tegen virussen en andere besmetbare ziektes.

Handgel met pomp

Bent u opzoek naar een handgel met pomp? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie handgels die gecombineerd kunnen worden met een bij behorende navulbare dispenser. Daarnaast kunt kiezen voor een handgel die reeds in combinatie is met een pomp.

Leverbaar in verschillende verpakkingen

Bij DiscountOffice.nl kunt u handgel in verschillende hoeveelheden bestellen:

  • 50 ml
  • 100ml
  • 1000 ml
  • 5 liter

Wat is desinfecterende 70% alcohol handgel?

Desinfecterende handgel bevat ethanol zodat de handen beter gedesinfecteerd kunnen worden. U kunt deze antibacteriële zeep zowel professioneel als niet-professioneel gebruiken. Het is desinfectie gel waarmee u de handen wast zonder water. U heeft na het reinigen met deze handgel geen handdoek meer nodig om uw handen te drogen. De handgel lost zich namelijk vanzelf weer op. De alcohol in de handgel wordt meestal ethanol genoemd, een handgel met een percentage van 70% ethanol heeft een goede desinfecterende werking.

Merken

DiscountOffice.nl heeft de meest bekendste en kwalitatieve merken handgel in het assortiment, zoals Purell, Dettol en Sanicur. Alle topmerken zijn eveneens het gehele assortiment scherp geprijsd en gemakkelijk te bestellen.

Purell

Purell is gespecialiseerd in artikelen die een oplossing bieden aan gezondheid en hygiëne van de huid. Het toonaangevende merk heeft een breed aanbod handgel, zeep dispensers en zeepvullingen.

Dettol

Dettol is een van de bekendste zeepmerken wat betreft desinfecterende handzeep. Het topmerk is voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl en biedt u gegarandeerd de hoge kwaliteit die u van Dettol gewend bent.

Sanicur

Sanicur is er voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de huid. Alle nieuwe handgels van Sanicur hebben een speciale milde formulering die de huid reinigt, beschermt en helpt te hydrateren.

Handgel aanbieding

Bij DiscountOffice.nl zijn alle handgels voordelig te bestellen. Er is een uitgebreid aanbod hygiënische handgel zoals desinfecterende hangels, mini handgels, handgels met pomp en grootverpakkingen. Daarnaast kunt u kiezen uit de toonaangevende topmerken zoals Dettol, Sanicur en Purell.

Het gehele assortiment is scherp geprijsd, maar u kunt nog meer korting krijgen wanneer u meerdere stuks of grootverpakkingen inkoopt. Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.