Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Handverzorging

Handverzorging

Verwante categorie: Handgel

Andere benamingen: Handcrèmes, Handreiniging, Huidverzorging

Handverzorging producten bestellen

Op zoek naar industriële handverzorging of huidverzorgingsproducten? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan professionele producten voor handverzorging, huidverzorging, handreiniging en huidbescherming tegen scherpe prijzen. Voor gebruik in uiteenlopende situaties, zoals op de werkplek, in openbare ruimtes en in de industrie. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel en eenvoudig het beste product voor handverzorging en huidverzorging dat u nodig heeft.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste industriële handreiniging producten zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling met handverzorging artikelen dan worden deze meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Professionele huidbescherming en handhygiëne

In deze tijd is een goede handhygiëne steeds belangrijker geworden om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen. Naast het grondig wassen en desinfecteren van de handen is een goede huidbescherming onmisbaar. Door het vele wassen wordt de huid van uw handen droger en kwetsbaarder, met droge, schrale en pijnlijke handen tot gevolg. Door uw huid te beschermen met goede huidbeschermingsproducten kunt u veel ellende voorkomen. Huidbeschermende of huidverzorgende producten zorgen voor een beschermlaagje op de huid waardoor vuil, vet, kleurstoffen, zouten, reinigingsmiddelen e.d. niet in de huid kunnen trekken.

Ruim assortiment handverzorging

DiscountOffice.nl biedt voordelige professionele hygiëneoplossingen op het gebied van huidbescherming en handhygiëne waarbij beschermen, reinigen, desinfecteren en herstellen van de handen en huid prioriteit hebben. U heeft een ruime keuze professionele huidbeschermingsproducten voor de werkplek. Zeker voor werknemers in de voedingsmiddelenindustrie en in de gezondheidszorg is een goede handhygiëne essentieel. Maar ook in sanitaire ruimtes in openbare ruimtes en bedrijven worden handverzorgende en huidverzorgende producten veel gebruikt.

Hoe kunt u de huid zo goed mogelijk beschermen?

Een effectieve huidbescherming begint met het beschermen van de huid. Een goede beschermende handcrème zorgt ervoor dat de huid beschermt wordt tegen het binnendringen van bijv. olie, vet of water. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de beste professionele handcrème die u nodig heeft.
Het reinigen van de huid is de volgende stap. Voor elke vervuiling biedt DiscountOffice.nl de beste handreinigingsproducten tegen een scherpe prijs, bijv. de handreinigingsproducten Active Pearls voor middelzware tot zware vervuiling zoals vet, olie, metaaldeeltjes, grafiet of roet.
Na het reinigen van de huid is het belangrijk om de huid te verzorgen met een goede huidverzorgingscrème om het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid te ondersteunen. Vooral belangrijk voor werknemers die hun huid dagelijks flink belasten in de industrie, in de keuken of in de zorgsector.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende huidverzorgingsproducten in verschillende verpakkingen: in tubes, flacons of handige navullingen voor dispensers.

Professionele verzorgingsproducten met korting

DiscountOffice.nl levert topmerken op het gebied van huid- en handverzorging, onder meer de productlijnen Solopol, Stokoderm, Stokolan en Travabon van de fabrikant Deb Stoko. Van Physioderm kunt u Stephalen, TopScrub of Curea Soft bestellen. Ook de reinigingsproducten van Swarfega vindt u bij DiscountOffice.nl.
Alles voor een goede handverzorging bestelt u via DiscountOffice.nl snel en gemakkelijk online met hoge kortingen. Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.