Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Draadloze headsets bluetooth

Draadloze headsets bluetooth

Andere benamingen: Hoofdtelefoon draadloos, Koptelefoon draadloos, Computerheadsets bluetooth

Bluetooth headsets met microfoon

Bent u opzoek naar een Bluetooth headset met microfoon? DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod draadloze Bluetooth headsets. Het voordelige assortiment bevat mono en duo headsets van topmerken zoals Jabra en Plantronics.

Assortiment draadloze headsets Bluetooth

Bluetooth headsets zijn er in veel soorten en modellen zoals enkeloors, dubbeloors, computerheadsets met microfoon en Bluetooth oordopjes. Daarnaast kunt u kiezen voor een Bluetoothheadset met een dongle, laadstation of basisstation. Het uitgebreide assortiment is eenvoudig en voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl.

Bluetooth headset met microfoon

De meeste headsets hebben een microfoon met noise cancelling technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid wordt gefilterd door de ingebouwde microfoons. Tijdens het thuiswerken of op kantoor kunt u weleens last hebben van een lawaaiige werkomgeving. De noise cancelling microfoon zorgt ervoor dat uw gesprekspartner hier geen last van heeft. Door te kiezen voor een over-ear headset kunt u het omgevingsgeluid ook voor uzelf reduceren.

Bluetooth headset merken

DiscountOffice.nl heeft een groot aantal topmerken in het draadloze Bluetooth headsets assortiment zoals Jabra, Plantronics, Polycom, HP en Logitech. Naast het huismerk zijn ook alle A-merken voordelig te bestellen op DiscountOffice.nl.

Jabra

Jabra is een toonaangevende producent van professionele headsets. Hierdoor worden de nieuwste technieken op het gebied van Bluetooth headsets toegepast. Verschillende headsets zijn gecertificeerd voor Microsoft Teams, Skype for Business of Unified Communications.

Plantronics

Plantronics is een toonaangevend headsetmerk die door veel callcenters, klantenservice- en salesafdelingen wordt gebruikt. De twee bedrijven Plantronics en Polycom zijn samen verder gegaan onder de gezamenlijke naam Poly.

De 5 beste Bluetooth headsets

Hieronder een overzicht van de 5 meest populaire Bluetooth headsets op onze website:

  • Plantronics Voyager Legend Bluetooth Headset
  • Jabra Evolve 65 MS On-Ear Headset met Jabra Link 360 Dongle
  • Jabra Evolve 65 UC Mono Bluetooth Headset
  • Logitech H800 Wireless Bluetooth Stereo Headset
  • Plantronics Voyager Focus UC B825 Bluetooth Headset

Bluetooth headsets met korting

Bij DiscountOffice.nl zijn alle draadloze Bluetooth headsets scherp geprijsd. Daarnaast kunt u meer korting ontvangen bij het bestellen van meerdere stuks. Wanneer u vandaag bestelt, dan ontvangt u uw bestelling meestal de volgende werkdag. Heeft u advies nodig over welke headset u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met onze afdeling klantenservice voor het juiste advies.