Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hefwagens

Hefwagens

Andere benamingen: Handpallettruck, Heftafel, Materiaalheffer

Het programma voor heffen, transporteren en opslaan. Of u nu op zoek bent naar een machineheffer, schaarhefwagen of handlierstapelaar... U kunt het online bestellen op DiscountOffice.nl. Hefwagens zijn een nuttige oplossing voor kleine en grote transportuitdagingen.

Hefwagen online bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een hefwagen, dan vindt u bij DiscountOffice.nl een ruim assortiment. Door dit brede assortiment van hefwagens, vindt u altijd een hefwagen waarvoor u deze nodig heeft. De hefwagens zijn eenvoudig te bestellen voor een voordelige prijs op DiscountOffice.nl. Ook wordt bij ons alles snel geleverd.

Een hefwagen die bij u past

Door het brede assortiment kunt u bij DiscountOffice.nl, altijd de juiste type hefwagen vinden. In het assortiment hebben we hefkarren, waarvan elke hefkar van hoge kwaliteit is. Ook kunt u bij ons terecht, wanneer u zoekt naar meubelhefrollers, heftafels, onderzetrollers, stapelaars, hydraulische stapelaars, heftafel, materiaalheffers en schaarhefwagens.
De hoekrollers kunt u gebruiken voor het transporteren van meubels, kasten of andere blokvormige objecten. De meubelrollers maakt het transporteren van alle passende objecten een stuk veiliger. De meubelhefrollers hebben een draaispindel dat zorgt ervoor, dat u met één persoon een kast veilig Kunt transporteren. De elektrische materiaalheffers ook wel hefkar genoemd zijn er in veel verschillende soorten. Dit heeft voornamelijk te maken met het draagvermogen. Zo kunt u kiezen voor een elektronische materiaalheffer met een draagvermogen van 100kg, 150kg en 250kg. Daarnaast levert DiscountOffice.nl ook accessoires voor de materiaalheffers die u er voordelig bij kunt bestellen.

Heftafels bestellen

Een heftafel is een hefwagen die wordt gebruikt om zware artikelen op de juiste werkhoogte te brengen, om op deze manier uw rug te ontlasten. Een heftafel online kopen? Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig een schaarheftafel bestellen met een korte levertijd. Er is een groot aanbod van schaarheftafels in ons brede assortiment. Meestal is het vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Mocht u vragen hebben over een van onze hefwagens, materiaalheffers of heftafels, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. DiscountOffice.nl heeft de hefwagen die bij u past.