Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Hoog chemische handschoenen

Hoog chemische handschoenen

Andere benamingen: Chemische bestendige handschoenen

Hoog chemische handschoenen bestellen

Chemisch bestendige handschoenen zijn cruciaal wanneer werknemers dagelijks in aanraking komen met chemische stoffen en micro-organismen. De hoog chemische handschoenen uit het ruime assortiment van DiscountOffice.nl bieden een optimale bescherming tijdens het werken met chemicaliën.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online de juiste chemische bestendige handschoenen die u nodig heeft. De handige filterwoorden zorgen er voor dat u snel de handschoenen vindt die het beste passen bij de werkzaamheden. De meeste chemische veiligheidshandschoenen zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Plaats vandaag nog uw bestelling en u ontvangt de handschoenen meestal de volgende werkdag al.

Bescherm uw handen tegen gevaarlijke stoffen

Wanneer er gewerkt wordt met gevaarlijke chemicaliën is het belangrijk om de handen te beschermen zodat de gevaarlijke stoffen absoluut niet in aanraking komen met de huid. Dit om brandwonden, huidziektes, irritaties en infecties te voorkomen. Chemicaliën in de vorm van zuren kunnen direct schade aanrichten als ze in aanraking komen met de huid. Daarnaast kunnen sommige oplosmiddelen schade veroorzaken die niet direct zichtbaar zijn wanneer deze in contact komen met de huid. Het probleem is echter dat deze wel makkelijk door de huid worden opgenomen. Hierdoor kunnen de stoffen in de bloedbaan terecht komen met schade aan het zenuwstelsel tot gevolg.

Hoe kiest u de juiste chemisch bestendige handschoen?

Chemisch bestendige handschoenen worden niet bepaald door een mogelijke voorkeur van de gebruiker maar allereerst door het chemische risico. Belangrijke factoren voor het bepalen van de juiste keuze zijn: Cas-nummer, naam, concentratie in een mogelijke mix en temperatuur van het chemische risico. Tenslotte is een korte omschrijving van de werkzaamheden noodzakelijk om de juiste handschoenen aan te schaffen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voor alle werkzaamheden de beste chemische bestendige veiligheidshandschoenen.
DiscountOffice.nl biedt hoog chemische handschoenen in verschillende uitvoeringen in alle maten. Bent u op zoek naar latex handschoenen? Neopreen handschoenen, nitril handschoenen of zuurbestendige handschoenen? U vindt bij ons chemisch bestendige handschoenen van verschillende materialen die passen bij diverse toepassingen. Voor gebruik in de industrie, voedingsmiddelen industrie, bouw, petrochemie, in laboratoria en meer sectoren.

Chemisch bestendige handschoenen met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoge kwaliteit chemische veiligheidshandschoenen van onder meer de bekende merken Ansell, Honeywell en Mapa tegen hoge kortingen. Bent u grootverbruiker en bestelt u regelmatig veiligheidshandschoenen voor uw medewerkers? Door de staffelkorting bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.