Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Veiligheidsartikelen
Veiligheidsartikelen

Veiligheidsartikelen bestellen?

Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en snel de veiligheidsartikelen die u nodig heeft. Door het uitgebreide assortiment veiligheidsartikelen vindt u bij ons alles bij één leverancier. Zo koopt u naast uw kantoorartikelen ook snel en voordelig alle persoonlijke beschermingsmiddelen mee. U hoeft niet op zoek naar een andere leverancier en u ontvangt maar één inkoopfactuur. Dat scheelt tijd en onnodige administratie. Bij DiscountOffice.nl is het makkelijk online bestellen en tegen scherpe prijzen.

Ruime collectie veiligheidsartikelen

DiscountOffice.nl biedt een breed assortiment veiligheidsartikelen die voldoen aan alle veiligheidseisen en normen. Wij bieden een ruime collectie persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), die ervoor zorgen dat de arbeidsomstandigheden, veiligheid en welzijn van uw werknemers op elke werkplek verbeterd wordt. Met het gebruik van de juiste PBM’s wordt de veiligheid op het werk verhoogd en wordt het risico op letsel verminderd. Als werkgever bent u verplicht om persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking te stellen en te zorgen voor goede voorlichting over het gebruik van deze veiligheidsartikelen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen bestellen?

Welke PBM’s heeft u nodig? Bij DiscountOffice.nl kunt u persoonlijke beschermingsmiddelen in alle soorten en maten makkelijk en voordelig online bestellen. U vindt bij ons veiligheidsartikelen in verschillende veiligheidsklassen die geschikt zijn voor veel beroepen: voor gebruik in de bouw, in de industrie, in de chemie, bij wegwerkzaamheden etc. Welke het meest geschikt zijn voor uw werknemers is afhankelijk van de werkzaamheden die verricht worden en welke risico’s hieraan verbonden zijn.

Het assortiment veiligheidsartikelen is verdeeld in de volgende categorieën:

 • adembescherming: disposable stofmaskers, half- en volgelaatsmaskers en motoraangedreven systemen;
 • bedrijfskleding: werkoveralls, werkjassen, werkbroeken en werkshirts;
 • beschermkleding: laskleding, brandvertragende kleding en signaalkleding;
 • gehoorbescherming: gehoorkappen en oorpluggen;
 • hoofdbescherming: veiligheidshelmen en stootpetten;
 • las- en gelaatsbescherming;
 • oogbescherming: veiligheidsbrillen, lasbrillen en ruimzichtbrillen;
 • veiligheidstoebehoren: EHBO artikelen, afzetsystemen en waarschuwingsborden;
 • veiligheidsuitrusting: alarmsystemen, brandblussers en nooddouches;
 • voetbescherming: veiligheidsschoenen, werkschoenen en werklaarzen;
 • werkhandschoenen: disposable handschoenen, snijbestendige handschoenen en synthetische handschoenen.

Alles voor een veilige werkplek tegen hoge kortingen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u dus werkelijk alles voor een veilige werkplek én tegen scherpe prijzen. Voor veel veiligheidsartikelen hanteren wij staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijzen.