Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen

Werkhandschoenen kopen?

DiscountOffice.nl biedt voor elke werksituatie de juiste werkhandschoenen. Binnen het uitgebreide assortiment werkhandschoenen kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen: disposable handschoenen, monteurshandschoenen, snijbestendige handschoenen, chemische werkhandschoenen, lashandschoenen, lederen werkhandschoenen en textiele handschoenen. Dankzij de handige rubriekindelingen en filterwoorden kiest u gemakkelijk online de juiste werkhandschoenen bij DiscountOffice.nl. Alle uitvoeringen zijn beschikbaar in verschillende maten.

Optimale bescherming van uw handen

Onze handen zijn kwetsbaar. Handen komen het snelst in contact met het werk. Denk aan draaibanken, laswerkzaamheden, iets scherps beetpakken, etc. Het is dan ook niet voor niets dat DiscountOffice.nl u een breed assortiment aan beschermende werkhandschoenen bieden.

Maar waar moet u opletten met het aanschaffen van werkhandschoenen?
Er zijn verschillende normeringen voor werkhandschoenen.

  • Werkhandschoenen die voldoen aan Norm EN 374. Deze normering is vooral gericht op de penetratie en permeatie van gevaarlijke stoffen en zuren.
  • Werkhandschoenen die voldoen aan Norm EN 388. EN 388 is de classificatienorm voor beschermende werkhandschoenen op basis van hun weerstand tegen mechanische risico's. Voorbeelden hiervan zijn risico's zoals snijden, scheuren, perforeren.
  • Werkhandschoenen die voldoen aan Norm EN 407. Deze normering zorgt voor bescherming tegen hitte of vuur. Verschillende letters geven aan in deze normering wat het beschermingseffect is van deze werkhandschoenen.
  • Werkhandschoenen die voldoen aan norm EN 421. Deze werkhandschoenen bieden een bescherming tegen radioactiviteit, zijn vloeistofdicht en dienen een penetratietest te doorstaan. Tevens dienen deze werkhandschoenen lood te bevatten.
  • Werkhandschoenen die voldoen aan Norm EN 511. Werkhandschoenen die voldoen aan de EN 511 normering beschermen tegen kou. Binnen deze normering zijn er verschillende type bescherming, zoals werkhandschoenen voor bescherming tegen geleidingskou, contactkou en waterdoorlaatbaarheid.

DiscountOffice.nl verkoopt een breed assortiment werkhandschoenen. De bepaling voor welke normering werkhandschoenen u nodig heeft dient echter door een specialist te worden vastgesteld.

Naast de officiële normeringen hebben werkhandschoenen ook bepaalde niet genormeerde eigenschappen. U kunt denken aan werkhandschoenen met de volgende eigenschappen: antislip, schuurvast, snijbestendig, scheurvast, slijtvast, vingergevoelig, koudbestendige en waterdichte werkhandschoenen.
Voor welke werkzaamheden en omstandigheden u ook werkhandschoenen zoekt, DiscountOffice.nl heeft zeker de werkhandschoenen die u nodig heeft om uw handen optimaal te beschermen.

Disposable handschoenen

Wilt u voordelige disposable handschoenen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende uitvoeringen wegwerp handschoenen. Wegwerp handschoenen worden veelal gebruikt in de medische branche, in de voedingsindustrie, in tandartspraktijken, in laboratoria en in de schoonmaakbranche. Disposable handschoenen bieden ook een goede oplossing om u te beschermen tegen Corona en andere virussen. De disposable handschoenen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals latex, nitril, vinyl en neopreen.

Hoe bepaalt u de juiste maat werkhandschoenen?

De juiste maat werkhandschoenen kan op twee manieren bepaald worden. U kunt de breedte van uw handpalm of de omtrek meten. Onderstaande tabel kunt u gebruiken om de juiste maat te bestellen.

Maat Handpalmbreedte Palmomtrek
6 / XS 7 cm 14 - 17 cm
7 / S 7 – 8 cm 17 - 20 cm
8 / M 8 – 9 cm 20 - 23 cm
9 / L 9 – 10 cm 23 - 25 cm
10 / XL 10 - 11 cm 25 - 27 cm
11 / XXL 11 - 12 cm 27 - 30 cm