Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Houtskool

Houtskool

Andere benamingen: Houtskoolpotloden

Houtskool bestellen

Wilt u met houtskool tekenen? Houtskool geeft veel pigment af en wordt gebruikt om mee te tekenen en te schetsen. Bij DiscountOffice.nl vindt u houtskool staafjes en houtskool potloden voor het maken van de mooiste tekeningen, schetsen en portretten.
Voor de beginnende hobbyist en voor de professionele tekenaar, de beste houtskool potloden bestelt u gemakkelijk en voordelig online. U kunt kiezen uit houtskool in verschillende hardheden: medium, hard en zacht.
Met behulp van de selectiemogelijkheden kiest u snel de juiste houtskool voor uw tekeningen en is uw bestelling via DiscountOffice.nl snel geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste houtskool potloden en staafjes zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u geleverd.

Tekenen met houtskool

Houtskool is het oudste tekenmateriaal ter wereld, het bestaat uit takjes die verkoold worden in vacuümovens. Houtskool geeft een grijs blauwe tint op het papier. Het voordeel van houtskool is dat het soepel over het papier glijdt, makkelijk uit te wrijven en te smeren is en er weer eenvoudig gewist kan worden en overschreven kan worden.
Door het sterke pigment en de diepe tinten is houtskool geschikt voor het maken van de mooiste stillevens, portretten en landschappen. Door meer of minder druk uit te oefenen kunnen dikke of dunnere lijnen gemaakt worden.
Houtskool kan het beste gebruikt worden op papier met een lichte structuur, deze structuur houdt de houtskool vast. Wel is het aan te bevelen om de tekening te fixeren, anders blijft de houtskool afgeven.

Verschillende uitvoeringen houtskool om te tekenen

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit houtskool potloden en houtskool staafjes. Het voordeel van houtskoolpotloden is dat het netter werkt, er kan nauwkeuriger gewerkt worden en ze zijn gemakkelijk te slijpen. DiscountOffice.nl levert topkwaliteit houtskool tekenmaterialen van de kwaliteitsmerken Faber Castell, Talens en Staedtler die u met hoge kortingen online kunt kopen.
Vooral de Faber Castell Pitt Monochrome houtskool potloden zijn populair. De samengeperste houtskool met roet en klei geven de houtskool potloden hun diepzwarte kleur. Bij DiscountOffice.nl te bestellen tegen een scherpe prijs.

Topkwaliteit houtskool tekenmaterialen met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige houtskool tekenmaterialen met hoge kortingen. Heeft u meerdere houtskool potloden nodig? Door onze staffelprijzen kunt u flink besparen op de inkoop van uw tekenmaterialen.