Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inbindstrips

Inbindstrips

Andere benamingen: Inbindrug, Surebind

Inbindstrips bestellen

Heeft u inbindstrips nodig voor uw inbindmachine? DiscountOffice.nl levert verschillende uitvoeringen bindstrips voor gebruik op een pons-bindmachine. Niet alleen biedt DiscountOffice.nl een ruime keuze topkwaliteit inbindmachines voor elke toepassing, ook voor voordelige inbindaccessoires bent u hier aan het goede adres. De meeste inbindstrips zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Dus mocht u onverhoopt misgrijpen is dit geen probleem. Plaats vandaag nog uw bestelling inbindstrips en u heeft ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Inbindmachines voor professioneel gebruik

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende inbindsystemen: met een plastic bindrug, een metalen draadrug (wire) of met een thermische bindrug (lijm). Inbindstrips worden gebruikt om documenten op een opvallende en stijlvolle manier in te binden.
Welke manier voor u het meest geschikt is hangt af van de informatie die u wilt inbinden, de mate van gebruik en de keuze van de type binding. Voor zeer professioneel gebruik en grote volumes zijn de elektrische pons-bindmachines uitermate geschikt, die inbinden met inbindstrips. U kunt kiezen uit Velobind inbindstrips die geopend en gesloten kunnen worden of Surebind inbindstrips die permanent inbinden, zodat vertrouwelijke rapporten fraudebestendig en veilig gehouden kunnen worden.

Inbinden met Surebind inbindstrips

Inbinden kan niet eenvoudiger! Surebind inbindstrips zijn bestemd voor gebruik met GBC SureBind bindmachines en de ideale oplossing voor een volkomen veilige binding. SureBind strips zijn voorzien van pinnen die zorgen voor een permanente binding, zodat uw vertrouwelijke rapporten en documenten veilig en fraudebestendig zijn gebonden. De veilige en gelaste afwerking is uitermate geschikt voor contractuele, juridische en personeelsdocumenten. Bij DiscountOffice.nl kunt u SureBind strips bestellen in 3 standaardvelcapaciteiten, waarmee u tot 750 pagina's kunt inbinden. Met A4-strips van 25 mm kunt u maximaal 250 vel binden. Met A4 strips van 50 mm kunt u maximaal 500 vel binden. En met A4-strips van 75 mm kunt u maximaal 750 vel binden.
Wilt u Surebindstrip GBC 25mm 10-pins wit kopen? Naast SureBind inbindstrips 10-pins in het wit biedt DIscountOffice.nl ook inbindstrips in andere kleuren, zoals blauw of zwart. U bestelt gemakkelijk en voordelig online.

Inbinden met Velobind bindstrips

Het VeloBind inbindsysteem is ideaal voor persoonlijk of kantoorgebruik, omdat documenten eenvoudig te openen en aan te passen zijn. Met robuuste rugpinnen die permanent zijn vastgelast, zodat uw vertrouwelijke rapporten en documenten veilig en fraudebestendig zijn gebonden. U heeft keuze uit 2 standaardvelcapaciteiten, namelijk A4-strips van 20 mm voor maximaal 200 vel en VeloBind bindstrips A4 van 25 mm met een maximale capaciteit van 210 vel binden. DiscountOffice.nl levert VeloBind inbindstrips in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo kunt u kiezen uit 4 pins, 10 pins of 12 pins in het wit, zwart of blauw.