Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inbraakwerende kluizen

Inbraakwerende kluizen

Verwante categorie: Brandkasten

Andere benamingen: Inbraakveilige kluizen, Kluis inbraakwerend

Inbraakwerende kluis bestellen

Wilt u een kluis kopen voor thuis of voor op uw bedrijf? Bij DiscountOffice.nl kiest u uit het ruime assortiment gemakkelijk en voordelig de perfecte kluis om uw waardevolle eigendommen te beschermen tegen inbraak en diefstal. Voor elke toepassing vindt u bij DiscountOffice.nl de kluis die het beste aansluit bij uw wensen. De meeste inbraakwerende kluizen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen snel bij u bezorgd worden.
DiscountOffice.nl biedt inbraakwerende kluizen van hoogwaardige kwaliteitsmerken zoals De Raat, Nauta en Pavo. U kiest snel en eenvoudig online de juiste inbraakwerende kluis en betaalt veilig in uw eigen bankomgeving.

Welke inbraakwerende kluis is voor u geschikt?

Voordat u een inbraakwerende kluis gaat bestellen bij DiscountOffice.nl is het belangrijk om te bepalen welke kluis voor u het meest geschikt is.
Wat wilt u opbergen in de kluis? Wat is de waarde van uw eigendommen? Hoe wilt u de inbraakwerende kluis afsluiten? Wilt u een privékluis bestellen bij DiscountOffice.nl om thuis belangrijke eigendommen in te bewaren? Of zoekt u een zwaardere kluis voor op uw bedrijf waar hogere eisen gesteld worden en zwaarwegende risico’s zijn bij diefstal.

In principe is elke kluis inbraakwerend, maar de inbraakwerendheid verschilt. Hoe hoger de waardeberging hoe hoger de weerstand. Een inbraakwerende kluis is voorzien van een label waarop staat aan welke (Europese) normen de kluis voldoet. Echter: een inbraakwerende kluis kopen betekent niet dat de waarde van de spullen automatisch wordt gedekt door de verzekering! De kluis moet altijd worden aangemeld, met daarbij een vermelding van de waardedekking van de kluis die op het label staat aangegeven.

Indicatie waardeberging

Indicatie waarberging geeft aan tot welke waarde contant geld door de verzekering gedekt wordt, als deze in de kluis is opgeborgen. Hierbij wordt uitgegaan van opslag van contant geld in een inbraakwerende kast of kluis die zich bevindt in een onbewoond, onbewaakt en niet beveiligd pand binnen de bebouwde kom. Afhankelijk van de genomen beveiligingsmaatregelen kunnen verzekeraars afwijken van de dekkingsindicatie. Neem hiervoor altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor de geldende voorwaarden.

Euro klasse

Volgens deze norm moet de kluis getest worden door een onafhankelijk testinstituut. In de testinstituten gaan ervaren mensen aan de slag met de kluis om deze open te breken. De verkregen resultaten worden omgezet in een weerstandswaarde. Hierin worden rekening gehouden met factoren als tijd en gereedschap. Aan de hand daarvan wordt een kluis ingeschaald in een bepaalde weerstandsklasse.

Classificatie

 Waardeberging Geld

 Waardeberging Kostbaarheden

 Euro klasse 0       

 € 7.000,-

 € 14.000,-

 Euro klasse I

 € 10.000,-

 € 20.000,-

 Euro klasse II

 € 25.000,-

 € 50.000,-

 Euro klasse III

 € 45.000,-

 € 90.000,-

 Euro klasse IV

 € 75.000,-

 € 150.000,-

 Euro klasse V

 € 125.000,-

 € 250.000,-

 Euro klasse VI

 € 250.000,-

 € 500.000,-

 

Inbraak certificaat conform EN 14 450, ESSA, ECB-S (Securitylevel 1 en 2)

De Europese normen gaan uit van de resultaten van echte testen, vastgelegd in EN 14 450 en EN 1143-1. EN 14 450 is de normering voor licht inbraakwerende kasten en zijn geschikt voor eenvoudige risico's.  De certificaten S 1 en S 2 staan op een plaatje aan de binnenzijde van de deur. Deze worden ook Securitylevel 1 en 2 genoemd.

 Classificatie

 Waardeberging Geld

 Waardeberging Kostbaarheden

 Securitylevel 1

 € 2.500,-

 € 5.000,-

 Securitylevel 2

 € 5.000,-

 € 9.000,-

 Let op: kasten tot 1000 kg moeten altijd goed verankerd zijn, neem altijd contact op met een verzekeraar voor de te volgen procedure.