Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

IP telefoons

IP telefoons

Andere benamingen: VoIP telefoons, Bureautelefoons, SIP telefoons

IP telefoon kopen

Heeft u een VoIP telefoon set nodig voor thuis of op kantoor? Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig een bureautelefoon van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Het assortiment bevat draadloze VoIP DECT telefoons, bureautelefoons, vaste telefoons en SIP telefoons. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende topkwaliteit IP telefoon merken zoals Gigaset, Cisco, Interphone, Polycom en YeaLink.

Wat is IP-telefonie precies?

IP telefonie wordt ook vaak VoIP (Voice over IP) telefonie genoemd, hierbij gebruikt de bureautelefoon het IP-netwerk om een spraakverbinding te maken. Voor het opzetten van een VoIP-verbinding is er een signaleringsprotocol nodig, dit protocol heet SIP (Session Initiation Protocol). De grootste voordelen van VoIP verbindingen zijn de lagere kosten.

Uitgebreid assortiment VoIP telefoons

DiscountOffice.nl heeft een omvangrijk aanbod IP telefoons die eenvoudig en voordelig online zijn te bestellen. Er zijn veel verschillende soorten en modellen bureautelefoons zoals bedrade, Bluetooth of DECT telefoons. Daarnaast kunnen de vaste telefoons extra opties hebben zoals grotere toetsen, extra handsets voor telefoons op meerdere locaties binnen het gebouw, of een DECT telefoon met antwoordapparaat. Ook kunt u voordelig een VoIP telefooncentrale kopen op DiscountOffice.nl, met alles erbij inbegrepen. De IP headsets zijn geschikt voor verschillende UC platforms waaronder Microsoft Teams.

DECT telefoon

DECT staat bekend als veilige draadloze verbinding tussen elektrische apparaten. De meeste DECT telefoons hebben een bereik van rond de 100 meter en dit is zelfs nog uit te breiden met een DECT repeater voor nog meer bereik. Deze professionele telefoons worden meestal op kantoor, school, magazijn en op nog veel meer andere locaties gebruikt. Het bekendste IP DECT telefoonmerk is Gigaset.

VoIP telefoon met headset

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod aan verschillende headsets zoals bedrade, draadloze met DECT of Bluetooth verbinding. Op de productpagina kunt u zien of het type headset geoptimaliseerd is voor IP-telefoons en softclients. Wanneer u vragen heeft, of toch nog twijfelt bel dan onze klantenservice en we gaan zoeken naar de beste headset die bij uw IP-telefoon past.

IP telefoon met korting

Wie wilt er nou niet voor de scherpste prijs alle kantoorartikelen bestellen. Bij DiscountOffice.nl bent u altijd voordelig uit en dus ook bij het kopen van een VoIP-telefoon. Naast de scherpe prijzen kunt u nog eens extra voordeel behalen door meerdere stuks bureautelefoons te bestellen. Hoe meer stuks u van een artikel bestelt, hoe hoger de korting.