Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kabelgoot

Kabelgoot

Andere benamingen: Kabelbrug, Kabelrubs, Kabelworm

Kabelgoot kopen

Heeft u een kabelgoot voor onder uw bureau nodig? DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment kabelgoten. De kabelgoten zijn scherp geprijsd en worden razendsnel geleverd. Kabelgoten zijn er in veel soorten en maten zoals kabelbruggen, kabelrupsen en kabelwormen. Met een kabelgoot zorgt u voor een nette oplossing voor het wegwerken van uw kabels.

Welke kabelgoot heb ik nodig voor onder mijn bureau?

Bij het kiezen van een kabelgoot is het belangrijk dat het aantal kabels dat u door de goot wilt laten lopen past. Er zijn kabelslangen waar maar twee kabels in kunnen en kabelkorven die veel meer kabels kunnen dragen. Een kabelgoot draagt bij aan een ergonomische werkplek. Door de kabels netjes weg te werken creëert u meer werkruimte. Daarom is het ook mogelijk om een kabelgoot te kiezen die mooi staat bij uw interieur op kantoor of van uw thuiswerkplek.

Kleurrijk assortiment kabelgoten

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment kabelgoten zoals stalen kabelgoten, kunststof kabelgoten, plintgoten, kabelslangen en kabelbruggen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals wit, zwart en grijs. Het aanbod is voordelig geprijsd en heeft een razendsnelle levertijd.

Kabelgoot wit of zwart

Bent u op zoek naar een witte of zwarte kabelgoot? Kabelgoten zijn er in veel soorten en maten. Dankzij de uitgebreide selectie kabelgoten kunt u bij DiscountOffice.nl altijd een kabelgoot vinden die bij uw interieur past.

Materiaal

Kabelgoten zijn in verschillende materialen te bestellen zoals staal, RVS, PVC, plastic, aluminium en kunststof. Een kabelgoot bevat anti-slib ribben om zo te voorkomen dat u uitglijdt, wanneer u erop stapt. Sommige kabelgoten kunnen zonder schroeven gemonteerd worden, deze zijn meestal zelfklevend. Een kabelbrug met zelfklevende strip is eenvoudig te bevestigen.

Hieronder een lijst met verschillende soorten kabelgoten:

  • Stalen kabelgoten
  • Kunststof kabelgoten
  • Plintgoten
  • Leidingkokers

Kabelgoten met korting bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig een kabelgoot. U kunt kiezen uit kabelgoten in alle soorten en maten zoals stalen kabelgoten, kunststof kabelgoten, plintgoten en leidingkokers. Het uitgebreide assortiment is eenvoudig te bestellen en wordt razendsnel geleverd. Naast de hoge kortingen op de adviesprijzen kunt u nog voordeliger inkopen door meerdere stuks van een artikel te kopen. Dankzij de staffelprijzen wordt het product nog voordeliger bij bestellingen van meerdere stuks.