Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kartonnen ordners

Kartonnen ordners

Verwante categorie: Ordnerruggen

Andere benamingen: Classeurs, Klappers

Kartonnen ordners bestellen

Bent u op zoek naar voordelige kartonnen ordners? Bij DiscountOffice.nl bestelt u online gemakkelijk en snel alle kartonnen ordners die u nodig heeft tegen scherpe prijzen. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u uit het uitgebreide assortiment eenvoudig de juiste ordner via DiscountOffice.nl, vervolgens betaalt u vertrouwd en veilig via uw eigen bankomgeving.
De meeste kartonnen ordners zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Mocht u onverhoopt misgrijpen dan is dit geen probleem, bestel vandaag nog kartonnen ordners bij DiscountOffice.nl en u heeft ze meestal de volgende werkdag al in huis.

Verschil tussen ordner en ringband

Zowel een ordner als een ringband zijn uitgerust met ringen waardoor documenten eerst geperforeerd moeten worden om ze op te kunnen ruimen. Een ordner is meestal uitgerust met een 2-rings systeem terwijl ringbanden vaak 2, 4, 17 of 23 ringen hebben.
Ook is een ordner voorzien van een grijpgat in de rug. Hierdoor kunt u gemakkelijk de ordner uit de kast pakken door uw vinger er in te haken. Een ordner heeft altijd een papierspanner. De beugelsluiting van de ordner kan geopend worden door middel van een hefboom, vandaar dat de ordner ook wel eens een hefboommap genoemd wordt. Als de hefboom van de ordner geopend wordt kunt u er papierwaren instoppen of uithalen, vervolgens sluit u de hefboom en kunt u de ordner opbergen.
Over het algemeen is een ordner veel steviger dan een ringband. Daarentegen is het aanbod ringbanden breder door de grote variatie aan formaten, capaciteiten en uitvoeringen.

Ruim assortiment kartonnen ordners

Een ordner is onmisbaar voor een overzichtelijk archief. Zowel op kantoor, thuis als op school zijn ordners uitermate geschikt om alle documenten op orde te houden. Op de rug is de ordner voorzien van een handig rugetiket zodat u in één opslag de inhoud ziet. DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment kartonnen ordners die u gemakkelijk online bestelt met korting.
Een kartonnen ordner is gemaakt van stevig karton met een laagje papier. De zogenaamde gewolkte ordner is afgewerkt met een gemarmerd grijs papier waardoor vuil, stof en vlekken gecamoufleerd worden. DiscountOffice.nl levert naast gewolkte ordners ook kartonnen ordners in andere kleuren zoals blauw, groen, geel, rood en nog veel meer. Zo vindt u bij DiscountOffice.nl altijd wel de kartonnen ordners die het beste aansluiten op uw wensen.
Wilt u een A4 ordner karton gewolkt kopen? DiscountOffice.nl levert voordelige kartonnen ordners in verschillende formaten zoals A4 ordners, A3 ordners en A5 ordners.
Daarnaast kunt u nog kiezen uit diverse rugbreedtes, namelijk kartonnen ordners 50mm en kartonnen ordners 80mm. Welke kartonnen ordner u ook wilt bestellen, u vindt de juiste voordelige kartonnen ordners snel en gemakkelijk via DiscountOffice.nl.

Voordelige kartonnen ordners

DiscountOffice.nl levert kartonnen ordners van alle topmerken zoals Leitz, Esselte, Elba en Exacompta met korting. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? Bestel dan voordelige kartonnen ordners van ons huismerk DiscountOffice zodat u nog voordeliger uit bent. Kartonnen ordners in een goede prijs-kwaliteitverhouding die geschikt zijn voor langdurig gebruik.
Bent u grootverbruiker en bestelt u veelvuldig kartonnen ordners? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bij bestelling van grotere aantallen kartonnen ordners kunt u veel besparen op de inkoop van uw kantoorartikelen bij DiscountOffice.nl.