Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afstortkluizen

Afstortkluizen

Andere benamingen: Afroomkluizen, Cashboxen, Kassakluizen

Afstortkluis kopen

Bent u op zoek naar een afstortkluis voor het veilig afromen van kassageld? DiscountOffice.nl levert een ruim aanbod afstortkluizen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De afstortkluizen van DiscountOffice.nl zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca, hotels, winkels en meer. Via de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig en snel de afroomkluis die u zoekt, u betaalt online in de veilige omgeving van uw eigen bank.

Veiligheid op de werkvloer

Iedereen moet zich op de werkvloer veilig voelen. Maar wanneer u veel werkt met contant geld is dat soms lastig en moet u altijd op de hoede zijn. Een overvaller gaat snel te werk en gaat voor een snelle graai in de kassa. Voorkom daarom dat er meer geld in de kassa zit dan strikt noodzakelijk is. Zo kunnen inbrekers of overvallers er nooit met de volledige dagomzet vandoor gaan.

Een afroomkluis of een afstortkluis voor onder de toonbank is een handige en efficiënte oplossing. Afstortkluizen zijn speciaal ontworpen voor het veilig afstorten en afromen van kassageld of daggeld en zijn uitermate geschikt voor gebruik in de detailhandel en in de horeca. Afstortkluizen worden ook wel kassakluizen of afroomkluizen genoemd. Over het algemeen zijn kassakluizen minder zwaar en worden meestal onder de toonbank geplaatst. Hieronder een aantal tips om de veiligheid van horeca en winkels te waarborgen:

Assortiment afstortkluizen

Bent u opzoek naar een afstortkluis voor sleutels, met gleuf, met tijdslot of liever met code? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment afstortkluizen en kassakluizen die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen. Kassakluizen zijn te leveren in verschillende uitvoeringen, weerstandsklassen en bieden veel opties. U kunt kiezen voor een beveiligde afstortgleuf, afstortlade of kantelklep waarmee u gemakkelijk geld uit de kassa kunt overhevelen. Daarnaast kunt u kiezen voor een extra compartiment voor het opbergen van wisselgeld. Het is ook mogelijk om een interne afstortmogelijkheid toe te voegen of geld af te storten via een doorvoer in de muur.

Afstortkluis voor sleutels

Veel horeca en winkels hebben naast een gecertificeerde afstortkluis onder de toonbank ook nog andere kluizen. Door de sleutels van de overige safes af te storten in de gleuf, zijn alle kluizen veilig. Dankzij een elektronisch slot met openingsvertraging is het niet mogelijk om direct bij de kluissleutels te komen. Deze afroomkluizen zijn voorzien van een cijferslotslot en is enkel toegankelijk met een code.

Afstortkluis met code of sleutelslot

Bij het kopen van de afstortkluis van uw keuze is het ook belangrijk om het slot te kiezen dat voldoet aan uw behoeften. Zijn er slechts een paar medewerkers die gebruik maken van de afroomkluis? Dan voldoet een dubbelbaard sleutelslot prima. Maar heeft u te maken met veel verschillende medewerkers die toegang hebben tot de kluis dan is een afstortkluis met een elektronisch slot aan te bevelen. Een afroomkluis met tijdslot is ook aan te bevelen. Door middel van het intoetsen van de code en tijdvertraging is de afstortkluis extra veilig.

Top merk afroomkluis bestellen

DiscountOffice.nl levert onder meer afroomkluizen van De Raat, Salvus, Filex en Juwel. De afroomkluizen staan bekend om zijn hoogwaardige kwaliteiten en voordelige prijzen.

De Raat afstortkluis

De Raat biedt een brede collectie afstortkluizen. De Raat afstortkluis MP is zeer populair. De afroomkluizen zijn in veel verschillende uitvoeringen en weerstandklasse voordelig online te bestellen.

Salvus afstortkluis

Afstortkluizen van Salvus zijn scherp geprijsd. De meeste kluizen zijn voorzien van een ECB-s certificering. De Salvus Monopoli 1 en Salvus 7703 kassakluis worden het meeste verkocht. Een aanrader is de inbraakwerende afroomkluis Salvus Tivoli 1S met de ECB-S certificatie volgens de EN 1143-2. De gecertificeerde afroomkluis heeft een waardeberging indicatie Grade I: € 10.000 / € 20.000.

Juwel afstortkluis

De afstortkluizen van het Italiaanse merk Juwel staan bekend om zijn hoge kwaliteit, veiligheid en moderne vormgeving. De Juwel Elegance afroomkluizen heeft al deze pluspunten in zich. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig een Juwel afstortkluis.

Afroomkluis met korting

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige afstortkluizen die u online bestelt tegen scherpe prijzen. Door het gevarieerde aanbod heeft DiscountOffice.nl altijd wel een kassakluis voor elke toepassing. Of u nu op zoek bent naar een lichtere kassakluis voor in uw winkel of een zwaardere kluis voor veel geld en eventueel andere waardevolle spullen met een hoge waardeberging, u vindt de afstortkluis die u zoekt voordelig bij DiscountOffice.nl.

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juist afroomkluis? Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder.