Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Afstortkluizen

Afstortkluizen

Andere benamingen: Afroomkluis, Cashbox, Kassakluizen

Afstortkluis bestellen

Bent u op zoek naar een afstortkluis voor het veilig afromen van kassageld? DiscountOffice.nl levert een ruim aanbod afstortkluizen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De afstortkluizen van DiscountOffice.nl zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca, hotels, winkels en meer. Via de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig en snel de afroomkluis die u zoekt, u betaalt online in de veilige omgeving van uw eigen bank.

Veiligheid op de werkvloer

Iedereen moet zich op de werkvloer veilig voelen. Maar wanneer u veel werkt met contant geld is dat soms lastig en moet u altijd op de hoede zijn. Een overvaller gaat snel te werk en gaat voor een snelle graai in de kassa. Voorkom daarom dat er meer geld in de kassa zit dan strikt noodzakelijk is. Zo kunnen inbrekers of overvallers er nooit met de volledige dagomzet vandoor gaan. Een afroomkluis of een afstortkluis is een handige en efficiënte oplossing. Afstortkluizen zijn speciaal ontworpen voor het veilig afstorten en afromen van kassageld of daggeld en zijn uitermate geschikt voor gebruik in de detailhandel en in de horeca. Afstortkluizen worden ook wel kassakluizen of cashboxen genoemd. Over het algemeen zijn kassakluizen minder zwaar en worden meestal onder de toonbank geplaatst.

Verschillende uitvoeringen afstortkluizen

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment afstortkluizen en kassakluizen die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen. Kassakluizen zijn te leveren in verschillende uitvoeringen, weerstandsklassen en bieden veel opties. U kunt kiezen voor een beveiligde afstortgleuf, afstortlade of kantelklep waarmee u gemakkelijk geld uit de kassa kunt overhevelen. Daarnaast kunt u kiezen voor een extra compartiment voor het opbergen van wisselgeld. Het is ook mogelijk om een interne afstortmogelijkheid toe te voegen of geld af te storten via een doorvoer in de muur.

Kies het juiste slot voor uw kluis

Bij het kopen van de afstortkluis van uw keuze is het ook belangrijk om het slot te kiezen dat voldoet aan uw behoeften. Zijn er slechts een paar medewerkers die gebruik maken van de afstortkluis? Dan voldoet een dubbelbaard sleutelslot prima. Maar heeft u te maken met veel verschillende medewerkers die toegang hebben tot de kluis dan is een afstortkluis met een elektronisch slot aan te bevelen.

Topkwaliteit afstortkluizen

DiscountOffice.nl levert onder meer afstortkluizen van Nauta en De Raat, hoogwaardige kluizen die u online bestelt tegen scherpe prijzen. Door het gevarieerde aanbod heeft DiscountOffice.nl altijd wel een kassakluis voor elke toepassing. Of u nu een op zoek bent naar een lichtere kassakluis voor in uw winkel of een zwaardere kluis voor veel geld en eventueel andere waardevolle spullen met een hoge waardeberging, u vindt de afstortkluis die u zoekt voordelig bij DiscountOffice.nl.

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing of heeft u advies nodig bij het kiezen van de juist afstortkluis? Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder.