Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kastwagens

Kastwagens

Andere benamingen: Boekwagens, Dossierwagens, Ordnerwagens

Een kastwagen is multi-inzetbaar en geschikt als transport- en magazijnwagen in veel verschillende werksituaties. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, in het magazijn, op kantoor of in de werkplaats.

Assortiment kastwagens

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment van kastwagens die zeer scherp is geprijsd. Daarnaast zijn de wagens van hoge kwaliteit en is daarmee zeer duurzaam in gebruik. Door het brede aanbod vindt u altijd wat u zoekt op DiscountOffice.nl. Er zijn vele soorten tafelwagens, bijvoorbeeld een tafelwagen met een laadvermogen van 250kg, 2 kasten en een afmeting van 1000x600mm. Of bent u op zoek naar een Variofit tafel- en kastwagen, met een laadermogen van 250kg en ook een afmeting van 1000x600 mm? Deze wagen met remwielen heeft 3 etages en een ladekast met 4 laden en is gemakkelijk en voordelig online te bestellen via DiscountOffice.nl.
De dossierwagens in het brede aanbod hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Eén van de beste dossierwagens is van Rollcart. Deze heeft een laadvermogen van 150kg, een afmeting van 1070x980x500mm, wielen met rem, 3 etages met legborden van spaanplaat met toplaag in beukendecor en een lange garantietermijn van 5 jaar.

Tenslotte heeft DiscountOffice.nl ook deze etagewagen in de aanbieding. Een variofit etagewagen met een afmeting van 1240x770mm, verzinkte plaatstalen deuren en staalplaatwanden. De deuren zijn voorzien van een hoogwaardig slot met slangsluiting en cilinderslot.
Naast de kastwagens van Fetra, Rollcart en Variofit. biedt DiscountOffice.nl ook voordelige kastwagens van het huismerk DiscountOffice voor zowel bedrijven als particulieren. Met de korte levertijd zijn ze snel geleverd.

Aanbiedingen

Bij DiscountOffice.nl krijgt u op ons brede assortiment altijd korting. Naast de beste prijs, wordt er ook gebruik gemaakt van staffelkorting. Wanneer er een groter volume van een artikel wordt afgenomen, worden de kortingen hoger. Op deze manier bent u altijd voordelig uit.

Voordeligste prijzen

DiscountOffice.nl hanteert de voordeligste prijzen. Door het voordelige assortiment bent u onderaan de streep het voordeligste uit. Neem gerust een kijkje in ons brede assortiment. Daarnaast is er een deskundig team die u kan adviseren, dit kan telefonisch, via e-mail of door het contactformulier in te vullen.