Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kiepbakken

Kiepbakken

Andere benamingen: Bakwagens, Bodemklepcontainers, Kantelbakken

Bent u op zoek naar een sterke kiepbak om uw werk te ontlasten? In dit assortiment kiepbakken vindt u diverse mogelijkheden om effectief te kunnen werken.

Kiepbak zonder of met aftapkraan

Het assortiment van kiepbakken bevat rond de 500 artikelen. Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze uit allerlei maten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld de afvalbakken met aftapkraan. Veelal worden deze kiepbakken gebruikt in combinatie met een vorkheftruck. Bijvoorbeeld de kantelbare afvalbak van Fetra 4701a, met poedercoat Ral5007, een inhoud van 250L en een laadvermogen van 750kg. De kantelbare afvalbak met een aftapkraan is uitgerust met een zeef voor het scheiden van vaste en vloeibare stoffen. Ook deze aftapkranen zijn van zeer hoge kwaliteit. De kiepbak is voorzien van de Europese normering EN 1757-3 (Veiligheidsnorm voor platformwagens). U kunt dit artikel vinden door in de zoekbalk de volgende EAN-code in te voeren: 4017976147017. Een kiepbak of kantelbak is geschikt voor bij het legen met een vorkheftruck of bij zware belading.
Naast Fetra kiepbakken zijn er ook andere kiepbakken in het uitgebreide assortiment onder het merknaam DiscountOffice. Kiepbakken van het huismerk hebben de hoogste kwaliteit en zijn zeer laag geprijsd. Het online kopen van een kiepbak is bij Discountoffice.nl voordelig en in de meeste gevallen worden er geen verzendkosten gerekend.

In het brede aanbod van DiscountOffice.nl is er ook keuze om een kiepbak met een laadvermogen van 2000kg of zelfs 3500kg te kopen. Net als op ons gehele assortiment zijn deze kantelbare bakken voordelig geprijsd en ontvangt u hoge kortingen door meer dan 2 stuks af te nemen. U kunt hiervan de prijzen online zien bij het artikel, onder het kopje “Staffelprijzen”. Op deze manier ontvangt u altijd de laagste prijzen.

Kantelbakken met korting bestellen

Bij DiscountOffice.nl is het bestellen van een kantelbak zeer gemakkelijk. Daarnaast hebben de artikelen van DiscountOffice.nl een korte levertijd. Door het brede laaggeprijsde assortiment kunt u naast deze kiepbak of kantelbak, alle artikelen voor uw bedrijf bestellen op onze website. Koop elk artikel voor voordelige prijzen en wees onderaan de streep het voordeligste uit.

Bodemklepcontainers, kruiwagens en silocontainers

Naast een kiepwagen biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om een kruiwagen, bodemklepcontainer en een silocontainer ook wel genoemd stortgoedbak voor de beste prijs online te bestellen. Het ruime aanbod en de voordeligste prijzen maakt het bestellen bij DiscountOffice.nl nog efficiënter.