Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kleedkamerbanken

Kleedkamerbanken

Andere benamingen: Garderobebanken, Omkleedbanken

Kleedkamerbank kopen

Heeft u een kleedkamerbank nodig? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie kleedkamerbankjes zoals met kapstok, schoenenrek, houtenlatten of kunststoflatten. De garderobebanken zijn voordelig en eenvoudig te bestellen. De omkleedbanken zijn van zeer hoge kwaliteit en gemaakt van staal of hout. Dankzij het gevarieerde aanbod is er altijd een garderobebank die perfect past bij het interieur van uw wellness-center, horecabedrijf, sportvereniging of sportschool.

Breed assortiment kleedkamer banken

DiscountOffice.nl heeft een gevarieerde collectie kleedkamer banken. De garderobebanken zijn er in veel soorten en maten. U kunt kiezen uit kleedkamerbankjes van staal of hout. Dankzij de kleedkamerbanken van zeer hoge kwaliteit zit u altijd goed bij DiscountOffice.nl.

Omkleedbank met kapstok

Voor sportscholen zijn kleedkamerbanken met een kapstok ideaal. De sporters kunnen de kleding ophangen en zich eenvoudig omkleden. Hierdoor blijft hun kleding schoon en na het omkleden kunnen de sporters hun kleren in een locker opbergen om vervolgens te kunnen sporten.

Dubbelzijdige omkleedbank

Sommige kleedkamerbanken zijn dubbelzijdig en hierdoor heeft de zitbank meer zitplaatsen. U kunt kiezen tussen dubbelzijdige banken met rugleuning of kapstok. De meeste dubbelzijdige omkleedbanken worden gemonteerd geleverd en direct gebruiksklaar.

Garderobebank en garderoberekken

Garderobebanken zijn zeer geschikt voor in de garderoberuimte, kleedkamer, ontvangsthal, wachtkamer of andere bedrijfsruimte. Het brede aanbod garderobebanken van DiscountOffice.nl bevat enkele banken, dubbelzijdige banken, banken met kapstok of modellen met een schoenenrek.

Garderobebanken met korting

Voor grootgebruikers zoals wellness-centra, theaters, horecabedrijven, sportverenigingen en sportscholen zijn er hoge kortingen te ontvangen. Wanneer u meerdere kleedkamerbanken nodig heeft kunt u een prijsopgave aanvragen op de productpagina.

Waarom een kleedkamerbank bij DiscountOffice.nl bestellen?

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig garderobe- en kleedkamerbanken bestellen. Het uitgebreide aanbod bevat omkleedbanken in alle soorten en maten. Nadat de bestelling is geplaatst worden de garderobebanken razendsnel geleverd. Daarnaast heeft DiscountOffice.nl een volledig assortiment voor elke werkplek en kunt u eenvoudig bij één leverancier al uw werkplekbenodigdheden bestellen. Ook kunt u nog voordeliger bestellen indien u meerdere stuks van een product bestelt. Dit doen wij aan de hand van de staffelprijzen. Hoe meer u bestelt, hoe meer korting. Ideaal voor grootgebruikers! Dankzij de scherp geprijsde kantoorartikelen is DiscountOffice.nl onder aan de streep de voordeligste!