Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Klemborden

Klemborden

Andere benamingen: Formulierhouders, Klemmappen, Klemplaten

Klemborden kopen

Een klembord kopen? DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod klemborden in diverse soorten en maten! Op een klembord kunt u tijdelijk een document vastklemmen en er gemakkelijk op schrijven. Zeker als u staand wilt schrijven is een klembord onmisbaar. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online het klembord dat u zoekt!
De klemborden zijn uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd. Bestelt u vandaag, dan heeft u de klemborden meestal de volgende werkdag al in huis.

Staand schrijven

Een klembord is een ideale oplossing wanneer er staand geschreven moet worden. Op een klembord zit een papierklem waardoor documenten, schrijfblokken en kladblokken niet verschuiven en goed blijven zitten. Een ander woord voor een klembord is ook wel een klemplaat.
Een klembord of klemplaat is uitermate geschikt om aantekeningen te maken op de werkvloer, in een magazijn, tijdens een vergadering of een college. Ook zijn ze ideaal bij het afnemen van een enquête of voor het invullen van vragenlijsten. Enquêteurs werken vaak op locatie en in verschillende situaties waarbij een stabiele ondergrond ontbreekt. Hetzelfde geldt voor medewerkers in de bouwsector of voor chauffeurs en pakketbezorgers, ook hier is een klembord een handig hulpmiddel om documenten bij elkaar te houden en om op te schrijven.

Ruim assortiment klemborden

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit klemborden in verschillende uitvoeringen. Voor elke toepassing vindt u het juiste klembord.
Een A4 klembord bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. U bestelt bij ons A4 klemborden in allerlei kleuren en materialen tegen scherpe prijzen. Een ruime keuze en gemakkelijk online bestellen. Naast A4 klemborden biedt DiscountOffice.nl ook klemborden in het formaat A5, A6, A3 of folio. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een staand model of een dwars (liggend) model.
Klemborden worden gemaakt van diverse materialen. De meeste klemborden zijn gemaakt van karton dat overtrokken is met polypropyleen. Daarnaast zijn er ook onbreekbare of buigzame klemborden die volledig gemaakt zijn van kunststof en dus tegen een stootje kunnen. Wilt u nog stevigere borden? Een klembord gemaakt van hout of aluminium is dan een uitstekende keuze. U koopt het clipboard dat u zoekt eenvoudig en voordelig online bij DiscountOffice.nl.
Een klembord met een omslag beschermt het document tegen invloeden van buitenaf. Deze borden worden ook wel klemmappen genoemd.
Wilt u extra documenten of andere accessoires opbergen in de map? Dan zijn er klemmappen die voorzien zijn van insteekvakken of opbergruimte. Zo zijn er zelfs klemmappen waarin u een rekenmachine of een tablet kunt opbergen. Nog meer opbergcapaciteit bieden de zogenaamde klembordkoffers.
Wilt u het klembord ook op kunnen hangen of ergens aan bevestigen? Een klembord dat voorzien is van een ophangoog kunt u gemakkelijk ergens op of aanhangen. De magnetische klemborden zijn aan de achterzijde uitgerust met sterke magneetstroken waardoor het mogelijk is om het bord op diverse ijzerhoudende/metaalhoudende ondergronden te hangen. Bijvoorbeeld op whiteboards.

Klemborden met hoge kortingen

Op zoek naar voordelige klemborden? DiscountOffice.nl levert klemborden met hoge kortingen. Heeft u meerdere aantallen nodig? Kijk dan eens naar onze aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels klemborden.
Nog voordeliger inkopen? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen, dus hoe meer klemborden u bestelt, hoe lager de prijs!