Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Koffie

Koffie

Verwante categorie: Koffie- en theetoebehoren

Andere benamingen: Koffiebonen, Koffiecups, Koffiepads

Koffie bestellen

Een lekker bakje koffie op het werk is essentieel om topprestaties te leveren! Het verbetert niet alleen de sfeer op de werkvloer, een goede kop koffie is ook het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Elk gesprek begint immers met een kop koffie. Een goede kop koffie zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. In elk bedrijf staat minimaal één maar staan vaak meerdere koffiemachines. De keuze voor de juiste koffie wordt bepaald door het koffiezetapparaat.
DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment koffie voor op het werk. U kunt kiezen uit filterkoffie, koffiepads, koffiecups, koffiebonen, oploskoffie of koffiesticks. Welke koffie voor het bedrijf u ook wilt bestellen, bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de koffie die u zoekt.

Direct leverbaar

Heeft u snel koffie nodig voor uw organisatie? Geen probleem. De meeste koffie is direct uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de koffie die u zoekt, vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de betaalomgeving van uw eigen bank. Plaats vandaag nog uw bestelling koffie via DiscountOffice.nl en u geniet meestal de volgende werkdag al van een heerlijke kop koffie.

Ruim assortiment koffie

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment koffie. Wilt u Douwe Egberts snelfiltermaling Roodmerk bestellen? Of heeft u Senseo koffiepads of Dolce Gusto Cups nodig? Bij DiscountOffice.nl bent aan het juiste adres voor alle soorten en uitvoeringen koffie, snel leverbaar en eenvoudig online te bestellen.
Speciaal voor uw koffieautomaat levert DiscountOffice.nl ook handige voordeelverpakkingen automatenkoffie tegen scherpe prijzen. Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen. Bij bestelling van meerdere stuks bent u nog voordeliger uit en kunt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen.

Topkwaliteit koffie met korting

Via DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit koffie van onder meer de bekende merken Douwe Egberts, Kannis & Gunnik, Nescafé, Dulce Gusto, Fair Trade Original, Senseo en Lavazza met korting. Naast de standaard filterkoffie is er ook een uitgebreid assortiment aan koffiepads en espressobonen.
De meeste koffie die u bestelt via DiscountOffice.nl is duurzaam geproduceerd en voorzien van een UTZ-certificering. Dit is een onafhankelijk keurmerk voor duurzaam geteelde koffie dat zich richt op de professionalisering van boeren en boerenorganisaties. Dit leidt tot een betere kwaliteit en hogere opbrengsten van de oogst, met zorg voor mens en milieu.