Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Catering-artikelen

Catering-artikelen

Cateringartikelen bestellen

Op zoek naar een betrouwbare totaalleverancier voor al uw cateringartikelen voor op kantoor, uw bedrijf, school of instelling? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor al uw kantinebenodigdheden voor een scherpe prijs. U bestelt gemakkelijk en voordelig online.
Binnen het ruime assortiment cateringartikelen vindt u onder meer koffie, thee, frisdranken, keukenapparatuur, bestek, servies, bekers, horeca disposables, serveerwagens.
Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw cateringartikelen bij een andere leverancier? Bij DiscountOffice.nl kunt u gemakkelijk meteen al uw kantinebenodigdheden mee bestellen. Hierdoor zijn wij uw totaalleverancier en bespaart u veel geld en tijd door alles in één keer op uw bedrijf te laten bezorgen.
Ook kunt u uw bestelling met cateringartikelen via DiscountOffice.nl direct op het huisadres laten bezorgen voor uw medewerkers die thuis aan het werk zijn. Want waar uw werkdag ook begint, de dag begint toch meestal met een goede kop koffie of thee!
De meeste cateringartikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht u onverhoopt een keer misgrijpen dan is dit geen probleem! Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al bezorgd.

Alles voor de bedrijfskantine

Alles voor een goed gevulde bedrijfskantine bestelt u eenvoudig online. Voor de onmisbare koffiepauze, de lunch, de bedrijfsborrel en het diner.

Koffie, thee, frisdranken en meer

Onmisbaar voor een goede bedrijfskantine zijn uiteraard de cateringproducten: koffie, thee, frisdranken, soep, koekjes, snoep en snacks e.d. Leverbaar van onder meer de bekende merken Douwe Egberts, Lavazza, L’Or, Lipton, Pickwick, Cup-a-soup en Royco, in verschillende smaken en verpakkingen.

Koffie- en theetoebehoren

Ook de koffie- en theetoebehoren kunt u bestellen, dat wil zeggen suiker, melk, roerstaafjes, bekers, kannen etc.

Koffiezetapparaten

Goede betrouwbare koffiezetapparatuur is een vereiste. Bravilor Bonamat heeft een uitgebreid assortiment voor elk gebruik. Van apparaten die op een snelle en eenvoudige manier heerlijke verse filterkoffie zetten tot professionele buffetapparatuur met geïntegreerd heetwaterdeel waarmee u ca. 30 liter koffie per uur kunt zetten.

Serveerwagens

Om de koffie en thee rond te brengen of voor het serveren van eten levert DiscountOffice.nl ook verschillende uitvoeringen kantinewagens en serveerwagens.

Cateringartikelen met korting bestellen

Het uitgebreide catering assortiment van DiscountOffice.nl is zeer compleet en uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.
Op verbruiksartikelen kunt u flink besparen op de inkoop door te kiezen voor bijvoorbeeld grootverpakkingen en/of de catering artikelen van het huismerk DiscountOffice te bestellen.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen voor de grootverbruikers. Bestelt u regelmatig cateringartikelen dan profiteert u nog van extra korting, immers hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.