Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Koffiezetapparaten

Koffiezetapparaten

Verwante categorie: Koffie- en theetoebehoren

Andere benamingen: Koffiemachine, Koffiezetter, Koffieautomaat

Koffiezetapparaat kopen

Bent u opzoek naar een scherp geprijsd koffiezetapparaat om de lekkerste koffie te zetten? DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod koffiemachines zoals met filter, thermoskan, melkopschuimer, bonenmaler of timer.

Daarnaast kunt u ook kiezen tussen de toonaangevende koffiemachine merken zoals Senseo, Philips, Nescafe, L’Or, Domo, Delonghi, Bravilor en Alpina. Het uitgebreide assortiment bevat ook het speciale koffiezetapparaat en Senseo ineen. Wanneer u opzoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige koffiezetter voor thuis, op kantoor of andere organisatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Assortiment koffiezetapparaten

Een heerlijk bakje koffie voor tijdens het werk wordt puur genieten met een koffiemachine van Bravilor of Senseo. Voor elk type gebruik vindt u hier de juiste machine: voor enkele kopjes koffie tot complete buffetmachines.

Koffiemachine met thermoskan

Voor op kantoor, thuiswerkplek of andere werkplek is een koffiezetapparaat met thermoskan ideaal om de koffie voor een langere tijd warm te houden. Daarnaast is het mogelijk om de thermoskan mee te nemen naar uw werkplek waardoor u gefocust kunt blijven op uw werk.

Koffiezetapparaat met timer, melkopschuimer en bonenmaler

Een koffiezetter met timer is ideaal om het apparaat een kopje koffie voor u te laten zetten op een tijdstip naar wens. Dankzij de gemakkelijke bediening kunt u eenvoudig meerdere kopjes koffie tegelijk zetten. Daarnaast is de prijs per kopje koffie niet hoog omdat de koffiemachine met timer meestal uitgerust is met een bonenmaler.
Voor een koffieapparaat met melkschuimer zijn er andere uitvoeringen verkrijgbaar zoals de De'longhi Ecam.

Koffiezetter met filter en waterkoker ineen

Bent u opzoek naar een koffiezetapparaat en waterkoker ineen? Het assortiment bevat verschillende 2 in 1 of 3 in 1 koffiemachines. De combi koffiezetapparaten zijn scherp geprijsd en ideaal wanneer u meerdere soorten hete dranken wilt zetten.

Met welke koffiemachine zet u de lekkerste koffie, cappuccino of espresso?

Bij het zetten van de beste koffie is een koffiezetapparaat van hoge kwaliteit van groot belang. Hieronder staan de meest populaire koffiemachines:

  • Bravilor Novo
  • Bravilor Iso inclusief thermoskan
  • Bravilor Airpot
  • L'Or Lucente
  • Senseo Viva Café

Koffiezetapparaat merken

DiscountOffice.nl heeft een breed aanbod koffiezetapparaat merken zoals Senseo, Philips, Nescafe, L’Or, Domo, Delonghi, Bravilor en Alpina. De toonaangevende merken zijn innovatief op het gebied van koffiemachines waardoor u gegarandeerd een lekker bakje koffie kunt drinken.

Koffiezetapparaat aanbieding

De brede collectie koffiemachines zoals met filter, thermoskan, melkopschuimer, bonenmaler of timer zijn bij DiscountOffice.nl scherp geprijsd. Het ruime assortiment bevat de merken Senseo, Philips, Nescafe, L’Or, Domo, Delonghi, Bravilor en Alpina. Daarnaast zijn ook alle koffie- en theetoebehoren eenvoudig online te bestellen.

Bedrijven, kantoren, scholen, horeca en andere organisaties die groot inkopen zijn nog voordeliger uit bij een bestelling van meerdere stuks bij DiscountOffice.nl. De hoge kortingen zijn te vinden bij de staffelprijzen op de productpagina of door een prijsopgave op te vragen.