Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Krijt

Krijt

Andere benamingen: Stoepkrijt, Waskrijt, Krijtstift

Krijt bestellen

Wilt u krijt kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment krijt, zoals krijtstiften, waskrijt, vetkrijt en stoepkrijt. U kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren krijt die gemakkelijk en voordelig online te bestellen zijn. Altijd met scherpe aanbiedingen!
Waskrijt voor kinderen en waskrijt voor volwassenen, bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige krijtjes voor het maken van de mooiste tekeningen. Voor gebruik op school, in ateliers en voor hobby doeleinden thuis.
Meestal zijn de waskrijtjes te bestellen in handige assortimentsverpakkingen met meerdere kleuren, maar u kunt ook losse krijtjes per kleur bestellen.
Het merendeel van de krijtjes is uit voorraad leverbaar en heeft een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw favoriete krijt meestal de volgende werkdag al.

Verschil waskrijt, vetkrijt en pastelkrijt

Naast kleuren met kleurpotloden en viltstiften kan ook met krijt gekleurd worden. Vooral op scholen wordt waskrijt veel gebruikt voor kinderen. Wie kent de bekende Wasco krijtjes niet?
Doordat het krijt dik is kunnen snel grotere vlakken gekleurd worden. Door hard of zacht te drukken geven de waskrijtjes verschillende tinten.
Krijt is samengesteld door diverse grondstoffen en een bindmiddel met elkaar te vermengen. Krijt is verkrijgbaar in verschillende hardheidsgraden, hoe hoger de temperatuur en hoe langer de brandduur is, hoe harder het krijt wordt en hoe donkerder de kleuren.
DiscountOffice.nl biedt verschillende soorten krijt om mee te tekenen op papier, zoals waskrijt, vetkrijt en pastelkrijt. Met waskrijt en vetkrijt bereikt u eigenlijk hetzelfde effect, het verschil ligt aan het bindmiddel. Aan vetkrijt is baak bijenwas toegevoegd. Hoewel waskrijt meestal door kinderen gebruikt wordt, wordt waskrijt ook door volwassen gebruikt bijvoorbeeld combinatie met plakkaatverf en waterverf.
Pastelkrijt of oliepastel is een zacht soort krijtstift waarmee op een zeer schilderachtige wijze getekend kan worden. DiscountOffice.nl levert een ruime keuze pastelkrijt in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Ruim assortiment krijt

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit diverse krijtsoorten om te gebruiken op papier en karton, maar u vindt ook diverse krijtjes voor gebruik op andere ondergronden zoals de stoep, het bad en zelfs in het haar.

Hieronder volgt een greep uit het aanbod:

Waskrijt

Voordelig waskrijt kopen? Koop bij DiscountOffice.nl online waskrijtjes van de kwaliteitsmerken Talens, Eberhard Faber, Faber Castell, Caran d’Ache en Bruynzeel met hoge kortingen.

Vetkrijt

Vetkrijt is ook geschikt om te schrijven op glas, porselein, kunststof, metaal, leer etc. Door de vettige samenstelling blijft het vetkrijt goed leesbaar.

Stoepkrijt

Voordelig stoepkrijt bestellen? DiscountOffice.nl levert stoepkrijt in handige emmers met diverse kleuren. In aantrekkelijk geprijsde grote assortimentsverpakkingen met 50 of 100 stuks.

Alle krijt bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Wilt u regelmatig waskrijt voor school bestellen? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van grotere aantallen nog voordelig uit.