Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Krijtmarkers

Krijtmarkers

Andere benamingen: Krijtstift

Krijtmarkers bestellen

Bent u op zoek naar voordelige krijtstiften? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment krijtmarkers die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Een krijtmarker is gevuld met vloeibare krijt dat speciaal geschikt is voor het tekenen en schrijven op glas, spiegels of krijtborden. Met een vochtige doek is het krijt weer gemakkelijk uit te wissen.
In dit assortiment vindt u krijtstiften in diverse kleuren en afmetingen. Topkwaliteit krijtmarkers van onder meer de bekende merken Edding, Schneider, Securit, Uni-Ball en Sigel tegen hoge kortingen.
Met behulp van de handige filterwoorden kiest u snel de beste krijtstiften, u kunt selecteren op merk, type, kleur en uitvoering. Zo weet u zeker dat u bij DiscountOffice.nl altijd de juiste krijtstiften bestelt.
De meeste krijtmarkers zijn uit voorraad leverbaar en tegen een scherpe prijs. Heeft u snel krijtstiften nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl, meestal geldt vandaag besteld is de volgende werkdag al geleverd.

Krijtmarkers voor ramen, glas en krijtborden

Krijtstiften zijn vergelijkbaar met schoolbord krijtjes, allebei op krijtborden te gebruiken en gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek. Het grote verschil is echter dat een krijtstift gevuld is met vloeibaar krijt en ook uitermate geschikt is om te gebruiken op ramen. Krijtmarkers worden ook wel raamstiften genoemd.
Krijtstiften worden veel gebruikt in de horeca, de prachtigste teksten en tekeningen worden op krijtborden, menuborden en stoepborden gemaakt.
Daarnaast worden ze ook veel gebruikt in etalages, in de klas of thuis op het raam.

Ruim assortiment krijtstiften

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment professionele krijtstiften die u voordelig kunt bestellen. Heeft u meerdere krijtstiften nodig? Door onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere krijtstiften nog voordeliger uit.
Krijtstiften zijn te bestellen in veel verschillende kleuren, naast traditionele kleuren zoals wit, zwart, groen, rood en blauw, kunt u bij DiscountOffice.nl ook neon kleuren, metallic kleuren en pastelkleuren bestellen. Bij DiscountOffice.nl kunt u krijtstiften per kleur bestellen, maar ook in aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen met meerdere assorti kleuren.
Daarnaast heeft u nog de keuze uit verschillende punten, krijtmarkers met een ronde punt of krijtmarkers met een beitelpunt of schuine punt, voor het maken van de mooiste creaties. De krijtmakers zijn tevens te bestellen in verschillende schrijfbreedtes.

Hieronder volgt een overzicht van de meeste bekende krijtmarkers:

  • Krijtstift edding 4095 rond
  • Viltstift Edding 4090 Window Schuin
  • Securit Krijtmarker Wit
  • Krijtstift Securit Sma-100
  • Krijtstift Securit Sma-510 Schuin