Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stiften

Stiften

Stiften kopen

Voordelige stiften kopen? In het zeer uitgebreide assortiment van DiscountOffice.nl vindt u voor elke toepassing de juiste stift, zoals viltstiften, markers, glasmarkers, krijtmarkers, tekenstiften, overhead pennen en meer.
U bestelt gemakkelijk en voordelig de beste stiften en markers online tegen hoge kortingen.
Naast stiften van de bekende kwaliteitsmerken Stabilo, Edding, Faber Castell, Schneider, Staedtler, Talens en Uni-Ball, vindt u ook een ruime keuze betaalbare alternatieven van het DiscountOffice huismerk en Quantore.

Hoe bestelt u de beste marker of stift?

Bij het bestellen van de juiste stift is de belangrijkste vraag uiteraard waar u de marker voor wilt gebruiken en vooral op welk oppervlak de marker gebruikt moet worden.
Zo zijn er fijnere stiften die geschikt zijn voor tekenen en ontwerpen. Voor het inkleuren van grotere vlakken zijn er dikkere viltstiften. En met markeerstiften kunt u belangrijke zaken arceren in brieven en teksten.
Moet de tekst wrijf- en watervast zijn? Kies dan voor een permanent marker. Een krijtmarker of glasmarker moet juist wel weer gemakkelijk uitwisbaar zijn.
Vooral in de industrie worden hoge eisen gesteld aan markers. Onmisbaar op de werkvloer zijn de zgn. pastamarkers: markers met een hoog permanente kleurenpasta voor gebruik op natte, ruwe en verontreinigde oppervlakken.

Ruim assortiment stiften

Om uw keuze te vergemakkelijken heeft DiscountOffice.nl het ruime assortiment stiften onderverdeeld in onderstaande rubrieken:

CD / DVD markers

Voor het veilig aanbrengen van permanente teksten op cd’s en dvd's en Blu-Ray disks worden CD/DVD markers gebruikt. Deze stiften zijn wrijf- en watervast, lichtecht en sneldrogend.

Glasmarkers

Een glasmarker is uitermate geschikt om te gebruiken op glas, ramen en spiegels. Doordat ze op waterbasis zijn, is de window marker ook weer gemakkelijk met een vochtige doek te verwijderen.

Krijtmarkers

In een krijtmarker oftewel kalkmarker zit dekkend vloeibaar krijt en is ideaal voor gebruik op krijtborden, glas en ramen. Het krijt is ook weer eenvoudig met een vochtige doek te verwijderen.

Lakmarkers

Een lakmarker kunt u vrijwel op elk oppervlak gebruiken om te markeren, beschrijven, decoreren en beschilderen. Glas, kunststof, hout en metaal: voor deze allround marker is het geen probleem! De inkt is water-, licht-, hitte- en veegbestendig en wordt veelvuldig in de industrie gebruikt.

Markers

Een markeerstift wordt ook wel een accentueerstift of tekstmarker genoemd, wordt vooral gebruikt om teksten te markeren.

Overheadpennen

Een overhead pen of viltstift (OHP) is speciaal gemaakt voor het beschrijven van transparante kunststof folies, bijvoorbeeld de sheets die bij overhead projectoren gebruikt worden.

Tekenstiften

Hier vindt u verschillende tekenstiften, paintmarkers en brushstiften voor een perfect resultaat.

Verfstiften

Verfstiften zijn ideaal om te schrijven, te tekenen, te schilderen, te versieren en te merken.

Viltstiften

Bij DiscountOffice.nl kunt veel verschillende uitvoeringen viltstiften bestellen, permanent of non-permanent, in alle kleuren, voor elke toepassing.