Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lakmarkers

Lakmarkers

Andere benamingen: All Round Marker, Industrie Marker, Paint Marker

Lakmarkers bestellen

Een lakmarker kunt u vrijwel op elk oppervlak gebruiken om te markeren, beschrijven, decoreren en beschilderen. Glas, kunststof, hout en metaal: voor deze allround marker is het geen probleem!
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor professionele lakmarkers, paintmarkers en acrylmarkers in heel veel uitvoeringen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en schrijfbreedtes.
De handige filterwoorden zorgen er voor dat u snel de beste lakmarkers online kunt bestellen. U kunt onder meer selecteren op merk, kleur en schrijfbreedte. Zo weet u zeker dat u de juiste lakmarkers bestelt via DiscountOffice.nl.
De meeste lakmarkers zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan worden uw favoriete lakmarkers vaak de volgende werkdag al geleverd.

Permanente lakmarkers

Een lakmarker is ideaal om te schrijven, markeren, ontwerpen en decoreren op gladde, donkere en transparante materialen zoals glas, metaal, rubber, kunststof en gecoat papier. De verf is bestand tegen hoge temperaturen, is watervast en sneldrogend.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl voor elke toepassing de beste lakmarkers. Voor gebruik in het magazijn, in de werkplaats, in de industrie en voor creatieve toepassingen.
Lakmarkers zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, zoals glanslak markers en acrylmarkers.

Ruim assortiment lakmarkers

In het uitgebreide assortiment lakmarkers vindt u hoogwaardige lakmarkers van de alom bekende kwaliteitsmerken Edding, Schneider, Pentel en Sakura die u met hoge kortingen kunt bestellen.
Heeft u meerdere lakmarkers nodig? Door onze staffelprijzen geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Hierdoor bent u bij een bestelling van meerdere aantallen nog voordeliger uit.

Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende lakmarkers:

Viltstift Edding 750 Lakmarker Rond 2-4mm

De Edding marker 750 is ideaal voor nagenoeg alle oppervlakken, zoals glas, kunststof, hout en metaal. Dit maakt hem tot de veelzijdige marker voor hobby en thuisgebruik. Bij DiscountOffice.nl te bestellen in alle kleuren: wit, zwart, blauw, geel, rood, groen, goud, zilver en nog veel meer.

Viltstift edding 751 lakmarker rond 1-2mm

Edding glanslakmarker met lakachtige dekking. Hecht permanent en dekkend op praktisch alle materialen, ook op donkere en transparante ondergronden en glas. Leverbaar in veel verschillende kleuren.

Viltstift edding 780 lakmarker rond 0.8mm

Permanent hechtende lakmarke voorzien van in metaal gevatte ronde punt. Dekkend op praktisch alle materialen, ook op donkere en transparante ondergronden en glas.

Acrylmarker Edding 5100

De Edding e-5100 acrylmarker is geschikt om te verven op lichte of donkere oppervlakken, ideaal voor materialen zoals linnen of verfpapier. De hoogwaardige gepigmenteerde acrylverf op waterbasis dekt goed, is lichtecht, geurloos en permanent wanneer de verf droog is. De ronde punt heeft een schrijfdikte van 1-2mm.
Andere populaire acrylmarkers zijn de Acrylmarker Edding 5300 met een schrijfdikte van 2-3mm en de Acrylmarker Edding 5400 3D double liner met twee spuitmonden, één aan elk uiteinde, met een schrijfbreedte van 2-3 mm en 5-10 mm.

Acryl Marker Schneider Paint-it

De Schneider Paint-it acrylmakers zijn verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren en 3 verschillende schrijfdiktes. De acrylverf van de Paint-It dekt en houdt perfect, en niet alleen op kunstwerken en meubels voor in huis, maar ook in combinatie met een blanke lak voor buiten. Deze acrylverf is geschikt in alle omstandigheden zoals zon, wind en in de regen.

Paintmarkers Schneider Maxx

De Schneider paintmarkers Maxx 270 en Maxx 271 kunnen worden gebruikt op bijna alle materialen zoals papier, plastiek, glas, metaal, leder, rubber, etc. Bestand tegen temperaturen tot 300 °C. Waterresistente inkt, zonder tolueen of xyleen. Milieuvriendelijk geproduceerd.