Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lamineermachines

Lamineermachines

Verwante categorie: Lamineerhoesjes

Andere benamingen: Lamineermachine, Plastificeermachine, Lamineerapparaat

Lamineermachine bestellen?

Bent u op zoek naar een professionele lamineermachine? DiscountOffice.nl biedt verschillende soorten lamineermachines voor elk gebruik. Of u nu een lamineerapparaat zoekt voor gebruik op school, op kantoor of voor thuis, u bestelt de juiste lamineermachine gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl. Grotendeels uit voorraad leverbaar, dus snel geleverd. Bestelt u vandaag nog uw favoriete lamineermachine bij DiscountOffice.nl dan heeft u de lamineermachine meestal de volgende werkdag al in huis.

Welk lamineerapparaat is voor u geschikt?

Lamineren is een eenvoudige en snelle manier om belangrijke documenten te beschermen tegen bijvoorbeeld water en vuil. Door een plastic laagje toe te voegen aan papier of karton krijgt het document een hoogwaardige professionele afwerking en blijft de kwaliteit langdurig behouden. Een lamineersysteem is zeer geschikt voor het lamineren van menukaarten, pasjes, posters, lesmateriaal en meer. Welk lamineersysteem u ook wilt bestellen, bij DiscountOffice.nl kunt u online snel en voordelig verschillende soorten lamineersystemen bestellen.
Voordat u een lamineerapparaat gaat kopen is het belangrijk om een lamineermachine te kiezen die het beste bij uw gebruik past. Hoe vaak en waar gaat u lamineren? Welk formaat lamineerhoezen heeft u nodig en welke dikte lamineerhoes wilt u gebruiken?

Topkwaliteit lamineermachines

DiscountOffice.nl levert gebruiksvriendelijke lamineermachines in elke prijsklasse. Betrouwbare lamineermachines met perfecte lamineerresultaten voor iedereen. Zo vindt u bij DiscountOffice.nl altijd een lamineermachine die het beste bij uw situatie past.
Bestelt u een lamineerapparaat bij DiscountOffice.nl dan bestelt u een lamineermachine van topkwaliteit. Wij bieden een ruim assortiment lamineermachines van onder meer de bekende merken Fellowes, GBC en Leitz. Gebruiksvriendelijke lamineerapparaten tegen scherpe prijzen uit voorraad leverbaar.

Ruim assortiment lamineermachines

Binnen het ruime assortiment lamineermachines van DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen lamineerapparaten. Het verschil tussen de lamineermachines wordt vooral veroorzaakt in de opwarmtijd, de maximale dikte van de lamineerhoezen en het maximale formaat dat het apparaat kan lamineren.
Bent u op zoek naar een lamineerapparaat A3? DiscountOffice.nl levert naast voordelige lamineermachines A3 ook lamineermachines die geschikt zijn voor het formaat A4 en A2. Daarnaast wordt het verschil bepaald in de snelheid van lamineren en de maximale dikte van de lamineerhoezen.
De dikte van een lamineerhoes wordt aangegeven in het aantal micron. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze in zowel dunne lamineerhoezen van 75 micron tot dikkere lamineerhoezen van 250 micron. Voor zakelijke gebruik wordt een dikte van 125 micron veel toegepast. Voor menukaarten is een lamineerhoes met een dikte van 175 micron zeer geschikt.

Voordelige lamineerhoezen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige lamineerhoezen? Voor lamineerhoezen A4, A3, A5 of A6 bent u ook bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim assortiment voordelige lamineerhoezen in alle formaten en diktes. U bestelt ze gemakkelijk online en snel bij DiscountOffice.nl. Door de lamineerhoezen direct mee te bestellen bent u nog voordeliger uit. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus hoe meer lamineerhoezen u bestelt, hoe meer u bespaart!