Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lamineerhoesjes

Lamineerhoesjes

Verwante categorie: Lamineermachines

Andere benamingen: Lamineervellen, Plastificeerhoezen, Lamineertassen

Lamineerhoesjes bestellen

Bent u op zoek naar voordelige lamineerhoezen? DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment lamineerhoezen in verschillende formaten, diktes en uitvoeringen. U bestelt gemakkelijk en snel online, dankzij de handige selectiemogelijkheden vindt u zeker de lamineerhoesjes die u zoekt. De meeste lamineerhoezen zijn uit voorraad leverbaar, dus plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Belangrijke documenten lamineren

Lamineren is een eenvoudige en snelle manier om belangrijke documenten te beschermen tegen bijvoorbeeld water en vuil. Door een plastic laagje toe te voegen aan het papier krijgt het document een hoogwaardige professionele afwerking en blijft de kwaliteit langdurig behouden. Een lamineersysteem is zeer geschikt voor het lamineren van menukaarten, pasjes, posters, lesmateriaal en meer. Welk lamineersysteem u ook wilt bestellen, bij DiscountOffice.nl kunt u online snel en voordelig verschillende soorten lamineersystemen bestellen.
Voordat u een lamineerapparaat gaat kopen is het belangrijk om een lamineermachine te kiezen die het beste bij uw gebruik past. Hoe vaak en waar gaat u lamineren? Welk formaat lamineerhoezen heeft u nodig en welke dikte lamineerhoes wilt u gebruiken?
Tip: Voer altijd uw lamineerhoezen met de gesloten zijde eerst in de machine, anders kan uw machine vastlopen!

Ruime keuze lamineerhoesjes

Lamineerhoezen zijn te koop in verschillende formaten en diktes. De dikte van een lamineerhoes wordt aangegeven in het aantal micron. DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze in zowel dunne lamineerhoezen van 75 micron tot dikkere lamineerhoezen van 250 micron. De internationale standaard betreft lamineerhoezen van 125 micron glanzend. Voor zakelijke gebruik worden lamineervellen met een dikte van 125 micron veel toegepast. Voor menukaarten is een lamineerfolie met een dikte van 175 micron zeer geschikt. Let op: de dikte wordt aangegeven per zijde, dus een gelamineerd document met lamineerhoezen van 125 micron heeft een totale dikte van 250 micron.
Wilt u A4 lamineerhoezen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige A4 lamineerhoezen in verschillende uitvoeringen. Maar u vindt ook andere formaten zoals lamineerhoezen A5, A6, A7 of A3 tegen scherpe prijzen. Voor welke toepassing u lamineerhoezen zoekt, DiscountOffice.nl levert de perfecte lamineerhoesjes voor kantoor, school of thuis.

Glanzende of matte lamineerhoezen

DiscountOffice.nl levert lamineerhoezen met zowel een glanzende als een matte toplaag. Glanzende (glossy) lamineerhoezen worden het meest gebruikt. Maar voor niet spiegelende documenten, die goed leesbaar moet zijn zoals menukaarten, zijn matte lamineervellen een betere optie.

Voordelige lamineerhoezen bestellen

DiscountOffice.nl biedt hoogwaardige lamineerhoezen van onder meer de topmerken Fellowes, GBC en Leitz met korting. Gaat uw voorkeur uit naar een betaalbaar alternatief? Onze DiscountOffice lamineerhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes.
Ook door te kiezen voor onze aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels kunt u veel besparen op de inkoop van uw lamineerhoezen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dus hoe meer lamineerhoezen u bestelt, hoe meer u bespaart!